Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, güzel bi seri olmuş kullandıklarınız ve sahip olduklarınız.
Printable View
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, güzel bi seri olmuş kullandıklarınız ve sahip olduklarınız.
maşallah allah kazadan beladan cezadan uzak tutsun inşallah plaka yerindeki yapışkanlar dursun bence orjinalliği bozma :D
güzel renk güzel araç maşallah keyifli sürüşler....
Allah kazasiz belasiz sürmeyi nasip eder insallah.
çok seksi kırmızı fn2'ler.Kazasız belasız inş .)
Allah kaza bela vermesin :) Kırmızı can acıtır :)
hayırlı olsn fn2 candır yaw :) maşallah kırmızısıda bi başka güzel
Masallah seri cok guzel olmus nazar degmesın
Abi maşallah araca. Allah kaza bela vermesin
Abi aracı sahıbınden dısı aldın sanırsam sorun degılse fıyatı pm'ler mısın ? FN2'lerın pıyasası ne durumda ?
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
Hayırlı uğurlu olsun bundan sonra s2000 heralde :D
abıcım masallah allah kaza belalardan korusun ınsallah amın!
hemen Gaz verme Olayına gelıyorum.
http://spoon-mechanic.up.seesaa.net/...D1A1BCA3B1.jpg
http://i.pbase.com/o6/70/394770/1/10....108_small.jpg
maşallah çok güzel.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah güzel bi seri olmuş ...yanlız bi sorum olucak neden ep3 ten vazgectiniz ve fn2 aldınız ? veya hangisi diye sorsam cevabınız ne olur ?
Abi hayırlı uğurlu ve kazasız belasız olsun :)
Allah gönlüne göre olanını vermiş , Maşallah :)
Hayırlı olsun Selçuk abi Allah kaa bela vermesin:)
benim yeni belalım :))))))) ...hayırlı uğurlu olsun yeni üyemiz müdür...kazasız belasız iyi günlerde inşallah....kısa sürede türkiyenin en'lerinden biri yaparsın sen bunu gene maşallah....
Allah razı olsun,tşkederim :)
hahaha,tşk ederim cumlemize kazasız belasız :)
tşk ederim,Allah razı olsun :)
amin,çok tşk ler :)
evet benimde hoşuma gitti,tşk ederim :)
amin,tşk ederim :)
çok sağolun evet iyiymiş cidden :)
Allah sağlık sıhhat versinde daha ne seriler yaparız inş,tşk ederim :)
amin ,tşk ederim :) pm e gerek yok ben uygun aldım açıkcası fitresi filmi lastiği vs ufak tefeğiyle 55 bini bulur sanırım ;)
Allah razıolsun,tşk ederim :)
çok sağolun inş diyelim,vti ve ep3 gri oldu fn2 ve s2k da kırmızı olur :D
tşkederim,sağolun :) neden ? ep3 ün cidden en iyilerinden birine sahiptim kasası içi dışı gidişi fln çok güzeldi ama belli bir yaştan sonra biraz konforda arıyor insan bunada binmiş olalım diye fn2 tercihim oldu almayı düşündüğüm zaman,aracı aldım o anki fikirlerim bile değişti resmen keşke daha önce alsaymışım dedim içimden :) bu benim görüşüm tabi ama genele bakarsak gazlamayı düşünenlere ep3 konfor,model ve donanım hemde hızlı bir spor arac düşünenlerede fn2 tavsiye ederim,fn2 ler içinde artık güzel parçalar var amaç gazlamak olursa çok iyi yürüyen fn2 ler mevcut tabi :icon_tup:
kardeşim,çok tşk ederim Allah razı olsun :)
hahaha Allah razı olsun morukcum,çok tşk ederim ama buna performans analamında bişey yapasım gelmiyor yau,görsellik konusunu biliyosun ztn :D
Allah razı olsun çok tşk ederim,Allah herkesin gönlüne göre olanını versin :)
abi güle güle kullan kırmızı type r iyidir :)
ve plakalarımızda tmm dır Red-R Hazır :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...86808202_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...10627420_n.jpg
Bu kasalar bambaşka
Hem kasa dolu hem donanım dolu
İyi bir tercih yapmışsınız
hayırlı ugurlu olsun.
konfor acısından ep3 den sonra ıyı gelmıstır
mşllah çok ghuzel
kaza bela vermesin güle güle kullanmanız dileğiyle.
özel bir soru olacak ama kaça aldığınızı pmlermisiniz?
Hayirli ugurlu olsun, iyi gunlerde kullanin. Kirmizinin tadina varamadan taklalara gelmistim:) varmi kafanizda bir plan araca yapilacaklarla ilgili, yoksa bu sekilde nerdeyse stock olarakmi kullanacaksiniz. Sadece filtre var aracta sanirim konuyu en basindan takip edemedimde??
cok FeNa masallah daha önce face de yazmistim gerci kirmizi olsun bes kurus fazla olsun diye :) ben bile fn2 yi sifir alirken siyahi hemen teslim almak varken kirmizi icin 4 ay sira beklemistim yapariz artik insallah bir fn2 bulusmasi :)
seninde bekledigine degdi masallah ortaligi yakiyor red fn2 nami diger yeni Müd-R :)
Allah razı olsun,aracınız için üzüldüm şimdiki aracınız çok güzel maşallah 41 kere :)
araç komple stock,yay a henüz karar veremedim ama sadece injen filtre düşünüyorum bu bana kafi şimdilik yapmak istediğim birşeyler olursa sizinde fikirlerinize başvurmak isterim,tekarar tşk ederim :)
çok sağol,Allah razı olsun taner evet kırmızı iyi oldu :D cidden,beklemene değmiş bencede :) havalar biraz ısınsın yapalım birşeyler :)
Maşallah selçuk abi :) Rabbim kaza bela göstermesin.Güzel güzel gazlarsın inş.
Araçta senin gibi 10 numara abi :icon_tup::icon_tup:
Selçuk abi Allah kaza bela vermesin. :) Hep diyordun dediğini de yapmışsın maşallah. Araç stok mu? Şimdi kendi gözünle değerlendir polo gti'a göre performans nasılmış? :p
güzel dileklerin için tşk ler kardeşim,Allah razı olsun :)
amin cem çok sağol kardeşim,araç zır stock evet :) senin polaya binmem lazım :)) gazlama amaçlı almadım ben bunu kardeşim,filtre egzoz header ve ince conta ile çok keyifli olur ama yapamyacağımmmm :D:D
bızım gaz bosa gıtmesın :D
http://i.pbase.com/o6/70/394770/1/10....108_small.jpg
Rengide zimbaaa gibi hayirli olsun abi gule gule kullan :)
Maşallah abi güle güle kullan.kırmızı güzel seçim :)
Çok saol barışcım,tşk ederim kardeşim :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
maşallah çiçek!!
kazasız belasız inşallah..