hayırlsı olsun selçuk abi narlıderede denk gelirim heralde eski type r ı görüyodum hep :)
Printable View
hayırlsı olsun selçuk abi narlıderede denk gelirim heralde eski type r ı görüyodum hep :)
Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız zevkini sürersin inşallah.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Kirmizida baska duruyo hafta sonu hava guzel vericem kutsali arabaya cok pis gaza geldim bu fotolardan sonra masallah abi nazar degmesin.
Yanıyormu ne? :D Maşallahı var... Kazasız belasız binmek nasip olsun Selçuk abi :)
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
allah kaza bela vermesin , iyi günlerde kullan, maşallah kuzuya
yalamışın yine bro arabayı :)
mşllh.
arkadaki ef de fena durmuyor..:)
şimdi deil şimdi deil bi blok ondan sonra kork :D
maşallah allah kaza bela vermesin
Maşallah kanka hayırlı olsun renk çok iyi:icon_tup:
siyah alan kafama edeyim diyorum böyle kırmızı fena2 leri gördükçe :D
maşallah, gerçekten müthiş görünüyor.. nazar değmesin :)
Hayırlı olsun abi.. Konfordan kastın donanım galiba, çünkü orjinal süspansiyonlarının ep3'e göre çok sert olduğunu duymuştum :D
tam anlamadım ama eyw,tşk ederim :D
sağol kardeşim,tşk ederim :)
donanım çok farklı tabiki...ep3 e göre biraz sert bir süspansiyona sahip doğrudur ama uçurum yok desem yeridir ( anlamak zor da diyebilirim ) ama içeride hiç ses yok buda benim için kafi :)
hahahah amin,eyw kardeşim tşk ederim :D s2k dan sonra crv alıp emekli olmayı düşünüyorum.nsx tam bir hayal ama :p:D
Alim,Allah razi olsun cok saol hepimize yeter bu red :D:D
Senin planlar daha guzel kardesim,sonrasini tahmin edemiyorum bile,Allah gonlune,gonlumuze gore versin kardesim :) ama erhan ihtiyarini hizlandiralim biraz :D:D
Fazlasiyla iyiler :)
selçuğum bu ihtiyar halimle evet bi ara biraz hızlanmam lazım
:D:D:D
ali , sırada s2k var kardeşim nasipse , makineler aile içinde kalsın bence , ona göre rota çizelim :):)
yaa o değil de şu erol'un jantlara bi operasyon mu yapsam? 16" orjinal o.z. mi onlar? yaşlandım artık gözler de iyi görmüyor..
:D
abi honda alcağımız zaman direk sana başvurcaz maşallah allah kaza bela vermesin araya bitane fransız megana sıkışsada seriyi tamamladın tekrar kazasız belasız
Bu kırmızılar iyi yürümüyomuş diyolar ? Doğrumudur :P
Allah kazadan beladan korusun. R/C gibi duruyor kırmızılar cidden.
tşk ederim :)
bir an önce cnm bnm :D s2k yı buldum bulcam az kaldı :) erolun jantlar ozda oda bugün satılığa çıkardı arabayı muhtemelen öylece satacak erhancım :)
hehe megane ilk önceydi sonrası hondalar geldi kaancım :) Allah razı olsun saol kardeşim :)
yapınca göreceğiz valla cumhur :D amin çok tşk ederim serhattanda sendende bayağı faydalı bilgiler edindim :)
jantlara müşterimi var..:p
erhan jantlar 15 oz ultragerra 5.1 kg. satmammm :D
maşallahhh maşallahhh maşallahhh 41 kere maşallahhh çok iyiiii ve renk seçimi mükemmelll alıcak olsam direk bu rengi alırım kazasız belasız sürüşler
Abicim tekrardan turnayı gözünden vurmuşsun :) gerçekten harika bir araç ve seninle dahada güzel olacağı kesin.... Allah kazalardan belalardan korusun. Kocaman maşallah... ;)
alet yanıyo valla
Maşallah kazasız belasız..
maşallah abi yakından daha güzel duruyo:)
maşallah hayırlı olsun cok guzel parlıyor...
tşk ederim,çok saol murat :)