Güzel proje, güzel anlatım. Tebrikler, keyifle kullanmanız dileğiyle.
çok güzel. sizin konsolda da harika durmuş böyle stok bir görüntüsü var
neden tek EGT probe taktınız? silindir başına bir tane takmak daha hassas bir takip vermez mi?
Konuyu o kadar keyifle okudum ki. Bilgi paylaşımınız anlatımınız çok iyi. Hobi olarak böylesine işler çıkarmak... Tebrikler![]()
☻/
/▌
/ \
soğutma açısından (WI) söylememiştim. herhangi bir silindirde knock olduğu zaman EGT yükselmesi ile gözlemlemek mümkün; bu tip bir gözlemi nasıl değerlendirirsiniz?
yoksa ECU'dan gelen knock sensor bilgisini esas alırım şeklinde mi düşünüyorsunuz?
Onun için ayrıca bir Vuruntu Uyarı sistemi yaptım.
http://www.techturkey.com/forum/5653773-post24.html
Gerçekten çok güzel bi proje herşeyiyle,söyleyecek pek fazla bişey kalmıyor tabi bizim açımızdan
maşallah
Paylaşımlarınızı büyük bir keyifle harf atlamadan okudum, tek kelime ile harikaAracınızın diğer projelerinde gelişimini böyle detaylıca ifade ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim
![]()
Aziminizi taktir ediyorum,gıpta ederek konularınızı okuyorum finansal özgürlüğümüzü elimize alınca umarım bu tip işlere kalkışıp başarabilirm bende.Azminiz ve başarınızın devamını dilerim. Kolay gelsin.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Maşallah kazasız belasız... Allah kaza bela vermesin çok güzel bir proje olmuş elinize kolunuza sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)