Masallah mukemmel temiz gorunuyor kazasiz belasiz
Gercektende inanilmaz derecede temiz bir RR, soyluycek laf bulamiyorum hayranlikla tekrar takrar bakiorum resimlere550 yannda cok bakimsiz kalmis:P... Gule gule kazasiz belasiz kullan dostum, masallah...
rr bu arabalar dünyanın en iyi materyalleriyle yapıyor zaten bu zamana üretilen rr ler % 65 halen yollarda...
Ben sözümü aldım Bartu'cum hahahaDrop head iyidir
![]()
KA Style
Araç 30 küsür bin mil de. yaklaşık 1 seneye yakındır bizde , hafta sonları çıkarıyoruz genellikle hava güzelse. Yakıt için birşey diyemicem hiç denemedik ne kadar yakıyor diye
nasıl bir teknik bilgi verim bilmiyorum ama silver shadow diye geçiyor araç , 6.2 v8 motor var inanılmaz konforlu69 model olmasına rağmen cruise control var en şaşırdığım şey bu olmuştu
her noktası , özelliği çalışır durumda
Çok saol kardeşim![]()
evet doğru söylüyorsun şuan dünyada yüzde olarak en iyi yüzdeye sahip r.r . 69 modelinin bile her özelliği çalışıyorsa helal olsun denir zaten üstelik öyle düşünerek tasarlamışlarki hala üzerinde kendi camları var ve bir gram çizik yok kapı içlerinde garip yumuşak bir madde var camı çizmesin diye onu bile düşünmüşler
eyvallah Burak'ım sözüm söz drophead emrinde
Sıfır almıştık pajero pinin tek kapı ( dağ keçisi )2001 model ondada boya yok
2.0 gdi
maşallah mükemmel
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Zaten daha fazla bilgi yok teknik olarak. 6230 cc V8, 2100 kg civarı. O dönemin RR mantığı, bildiğim kadarıyla motor gücünü hiç söylemezlermiş (ki nette de aradım yazmıyor hiçbir yerde) soran olursa da "yeterli" derlermiş sadece. İngilizler işteBartu_evo Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, zevkli adamsın vesselam![]()
maşallah diyorum.muhteşem görünüyo!
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)