Valla bekliyemedim parada hazırdı dedım yemeden harcıyım:D:D Dedim, sinyali ledli ledsiz ne fark eder bastım 400 lirayı:):)
Printable View
Maşallah son hali güzel olmuş kazasız belasız :)
umarım jant da iyi bir tercihin vardır ben bulamadım çünkü öle gıcık bir ölçüye sahipki araç artı et değeri:(
Jant bulabilmek gerçekten zor iş olacak, ama ertan ne yapar ne eder uydurur bulur bişileri :D Bilecik güzeli :D
Jant olcusü gercekten zor is ama bakicam bir caresine :)
Allah kaza bela vermesın :) Masallahı var arcın dıp dırı
Maşallah :)
Ben coilden önce eibach prokit kullanmıştım, gayet konforlu orjinalden farkı yok.. Ön arka düşürmesi dengeli..
Eibachtan önce maxtrac kullanıyorum 4lük çok sertve konforsuz..
Şuanda normalbi focusa göre rahat 8cm yerdeyimki daha dip basık değilim. Üstümde 17 Jant war, kasislerden uçmadıkça süper konforlu..
Kesinlikle ama kesinlikel coil tavsiye ediyorum.. 2 takım spor yay aldım keşke ilk coil yapsaymışım diyorum. Düşün 4lük yay warken kendimi basık sanıp ön lipim sürtermi diye düşünüyordum :D Dip bastığında bile dikkatli kullanırsan bişey olmuyor..
Özel siparişle getirtdiği arkadaşımın 5lik yayları war, benimkini görünce pişman oldu, sarı koniler olduğu halde benim 8cm basık halimle ondan konforlu ve yoltutuşum iyi.. Bunu kendi söylüyor.. :) :)
Bende dip basmak istiyorumda ufak tefek sýkýntilar var mesela mahallenin girisinde ve cikisinda öyle bir kasis varki su anki haliyle iki kisi varken surtuyor :D Bastan2 takim yay alip degistiriceme coil almak daha mantikli. Sezonluk basarim ***** kisin kapali garajda hep yatiyor.Coillerin markasini ogrenebilirmiyim mahsuru yoksa?
çok pahalı ya emre yurtdışından getirdi 500euro ya sanırım.
Pahaliymis ama alinir:)
pahalı alınır ama getirtecek adam ve 500 euro lazım :D
Almanyadansa kolay ama 500 euro sıkıntı:D:D
almanya evet ama 500 euro dile kolay:D
haydari geçen benim arabaya bindiğinde coile gerek yok diyordun:D şaka bi yanaeibach sportline 5 cm konfor olarak oemleri kesinlikle aratmıyor abartı basmasada güzel bir görünüm sağlıyor.
o esin ama benimkine 50 mm eibach yok sanırım:(
eibach,ap,fk,h&r sanırım emre eibach aldı ama aracına
Bide basılırsa tadından yenmez:)
Yaza kısmetse :) saolasin
Araba bagırıyo yay yay diye :D :D
maşallah kardesım dırı duruyor aracın ama cok kollu guzel bir jant ve yay ile nokta olabılır.
Yay düşünürsen kardşm Vogtland 4lük tak. Focus için en ideal yaylardan biridir basma ve konfor olarak. 3bucukluk degil bak 4lük olucak illa :)
emre neden 35mm değilde 40mm bende voglant 35mm var konfor fena değil ama aracımı 30mm ya düşürdü ya düşürmedi.bunu demendeki amaç nedir bilelim:beuj:
Abi vogtland'ın 35mm yayı düşürmüyor, 4lük yayını takarsan düşürüyor :)
Abi bi arkadaş senin yaylardan kullanıyordu, oldukça konforluydu fakat arabası 17jantla bile basık durmuyordu. Dedikki birde 4lüğü takalm. Tam kıvamında ve basıldı resmen araba :)
Binevi şöyle söyliyim abi eibach prokit le sportline gibi düşün :)
diyosunki 40 mm voglant bizim araçları tam kıvamında olduğu kadar da düşürüyor.40 mm almalı ozaman tecrübene dayanarak tam 40mm düşürüyormu peki kardeşim boşa masrafa girmeyelim sonra:D
Abi fazla bile basıyo olabilir :D :D
Tam kıvam diyelimm :)
Sürtmeden güzelbi basıklık :) Hatta abi arkadaşla görüşiyimde arabasındaki bikaç resmi unutmazsam göstereyim size :)
Çok hoş olmuş son hali ile. :)
ama jant büyük:Dben orjinal 14 inch lere takarsam nasıl durur çamurluk -lastik arası aceba:beuj: