dun kucukparkta gordum 3 kişi vardı aracta
www.honda-tech.com
Maşallah kazasız belasızz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
maşallahı var allah kaza bela göstermesin.eski sahibinin adı çağataydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
normaldir abi 3kişiden fazlasını alamıyorum zaten
teşekkür ederim
teşekkür ederim
evet çağataydan aldımteşekkür ederim
Tuncay oto kurtarmada takılmıştık sabaha kadar o sırada denk gelmişsin heralde![]()
CVK RS - izmir
Maşallah kazasız belasız
Bu jantlardan bende deniycem hoşuma gider mi bilemiyorum
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
jantlar efsane olmuş![]()
Maşaallah çok güzel.
Jantlar ayrı güzel. Markası modeli nedir?
Edit: İlk mesajda yazıyormuş, gördüm.
K.
Şu kırmızı Şahin hayali bendede var.
10 yıl kadar 92 model 5 vites benzinli kırmızı abarth egsozlu Şahin'e bindik ama yinede gözlerim onu arıyor![]()
Onun verdiği zevki hazzı Fio veremiyor![]()
Allah kazadan beladan korusun çok temiz ve güzel aracınız var..
allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin 16*9 ne gibi eksileri ve yakıt hala merak konusu![]()
teşekkür ederim kardeşim,bence denemelisin ben şimdi bunları Linea geçircem Linea'dakileri bunamaksat değişiklik olsun...
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Bende Linea binince alamıyorum bununla her lambalarda inceden yanyan çıkması frene basınca 1km sonra durması herşeyi farklı bi güzelama modelli araba tabi herşeyden daha iyi bundan inince linea binince resmen eşşekten inip ata bindiğimi anlıyorum
vallaha halen ölçüçem ama hiç fullemedim depoyu ***** öğrenci işi,ama tek bildiğim çok fazla yakıyor
teşekkür ederim..
CVK RS - izmir
yanlış hatırlamıyorsam cuma gecesi göztepede önümde salan araba hakkını helal et![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)