Sağolun evet bu jantlar daha bı guzel durdu.
Alfonso sabah 06:30 / 7 arası çektikizmirden dönüşte kafamıza esti yanaştık hemen
![]()
Sağolun evet bu jantlar daha bı guzel durdu.
Alfonso sabah 06:30 / 7 arası çektikizmirden dönüşte kafamıza esti yanaştık hemen
![]()
Maşallah kazasız belasızz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Tavandakiler hariç güzel görünüyor,ancak keşke tavana o jip şeylerinden takmasaydınız. Maşallah kazasız belasız cezasız
evet bende farkettım zaten 2 gün öyle dolaştım ve söktüm şu an yokbegenen oldu begenmeyen oldu yıne de buradakı arkadaslarınmızın da yorumunu almak ıstedım gerı takıp takmamak da kararsızım
))
tavana o demirleri takmazsanız daha güzel
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
son zamanlarda adam gibi jantlı ve götü başı herif gibi oranlı basıklıkta gördüğüm en güzel tofaş. Ne boynu eğilmiş nede götü kalkmış. Tavan çıtalarını takma bence birdaha kazasız belasız![]()
çok sağolun arkadaşlar
maşallah kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
jantlar güzel olmuş maşallah kazasız belasız . O tavandakılerı bence takmayın geri + o sinyanllerın rengı cok turunu geldi bana
Maşallah güzel![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)