Dün baktım bende nickinizden konusunu açtınız mı diye. Başka şey istesem olacakmışKoreliler de güce kavuşsun
![]()
Dün baktım bende nickinizden konusunu açtınız mı diye. Başka şey istesem olacakmışKoreliler de güce kavuşsun
![]()
maşallah yazılım hayat vermiş 207 almadan önce çok düşünmüştüm ama 2.eli zayıf diye vazgeçtim şimdide takip ediyorum 2.el piyasası iyi gidiyorön panjur tam oturmamış gibi orj e çevirirseniz daha iyi durur bence
bu sonuçları üstündeki jantlarla mı aldınız uzunda 4.3 ü görmek zordur diye düşünüyorum.
masallah kutluhan cok guzel resımler
yanlız manuel lerde yol bılgısayarında az gosterme sorunu var pompada tasana kadar doldurarak olcersen ıyı olur![]()
Keyifli de lastiklerim biraz kötü çok sardırıyoruzyeni jant + lastikle yolu daha güzel tutarsak çok daha keyifli olucak inşallah
![]()
Şans işte bende ne zamandır paylaşmayı düşünüyordum dün fırsat bulabildim
Teşekkür ederim
Aynen üstündeki jantlarla aldım yumurta var benim pedalın altında şaka bir yana full otoban tın tın sağdan sağdan gidince oluyorşehir içi c30 1.6 dizelle 5.3 lerde gezdiğimi bilirim bütün yaz bunda min 5.8-6.0
(birde şehir içinde trafik zamanı nadir çıkarım yola)
pompa attıkdan sonra doldurmaya devam taşana kadar dolduruyorum her seferindeyanlız az gösterme sorunumu önceden duymadımda bence normal ya bide çok gösterse hepten yandık o zaman abicim
![]()
Teşekkür ederim.![]()
maşallah kazasız belasız.40 hp iyi sonuc almıssınız..
fk2 ile arada kaldığım aracguclu bır dızel ve cok yakısıklı... allah kaza bela vermesın... güle güle kullanın...
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Tavsiye eder misin bu aralar ben de bakıyorum da Pro ceed?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)