az önce fotoğrafları gördüm güzel olmuş fakat o jantlarla değil
yani sanrım orjinal jantları vardı![]()
Çok güzel görünüyor
ARkadaşlar son hal güncelii![]()
Klasik Galaxy S2 çekimleri olduğu kadar ahım şahım değil ama idare ederiz sanırım![]()
tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş maşallah kazasız belasız çiziksiz inşallah
çok beyendim farklı olmuş çok hoşuma gitti![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
çok iyi olmuş civciv her zaman favorimdirbu arada sunroof önünü sarı yapmıssınız degişik olmus güzel olmus
![]()
☻/
/▌
/ \
maşallah sarı süper olmuş aynısını her an bende yapabilrim![]()
arka tampondaki amerikanlar kötü durmuş bence keşke olmasa bide mercekli far lazım sanki sanki![]()
maşallah çok çok güzel olmuş ya çok yakışmış
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
kazasız belasız nokta olmus kesinlikle![]()
Maşallah sarı çok farklı olmuş. Amaç Sarı-siyah uyumu psikopat bişeyse bence Ledli ön angel farlar takılabilir. Uyum sağlayacağını düşünüyorum. Jantlar ya 1" daha büyük,ya biraz daha offsetli olmalıydı bence. Allah kaza bela vermesin. Sarocco![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Umarım yanlış anlamassın ama bnce olmamışKazasız belasız güzel günlerde kullan,nacizane tavsiyem de arka tampondaki led ve jantlardan biran önce kurtul
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Üzgünüm ama sarı fanatiği olarak tam beğenemedim sarının tonu bi garip yeşile çalıyor gibi. Orj piano black jantlar yada gun metal olsa daha iyi olur arka difüzörde değişik olmuş...
GT-R
eski sahibimisiniz yeni mi bilmiyorum ama kusura bakma eski mat siyah igrenc halinden kat kat iyi olmuş bide şu el freni cekme muhabbeti bu aracla ilgiliydi sanırım yinede evrim gecirmiş aracın tebrikler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)