Allah kaza bela vermesin ancak orjinal rengi durmalıymış bana göre
Printable View
Allah kaza bela vermesin ancak orjinal rengi durmalıymış bana göre
tabiiki kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın.. istersen kazı boyasını kim ne diyebilir? mal senin para senin. İster rengini değiştirirsin, ister her bir parçasını başka renk yapıp gidip bir yerde terk de edebilirsin.. Kime ne?
lakin;
Forum gibi platformlara foto koyuyorsan, bu da benim otomobilim diyorsan, olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmalısın..
Duymak istediğin sözleri değil, duyman gereken sözlerin senin için daha önemli olduğunu zamanla öğreneceksin ki şu an sen herkesin maşallah vs demesi gibi bir beklenti içindesin.
Senin yorumlarına gelince;
Usturuplu yorum yaptığın da oldu, herkese gider yaptığın da oldu beğenmedik diye.. "ah sevsinler siz daha zevklisiniz" tarzında yazıp da o hiç sevmediğim göz kırpa smiley ini koyduğunda asıl o şık olmuyor işte..
Siz daha güzellerini yaparsınız inşallah ya da ben çok sevdim bu rengi, siz de başka renk denersiniz gibi konuşmak varken neden insanlarla çatır çatır tartışmaya giriyorsun?
Çünkü eleştiriye açık değilsin..
eleştiri kaldıramıyorsan koymayacaksın buraya foto falan.. Ucuz durmuş derken aracını kötü göstermiş, olduğundan daha basitleştirmiş dedim gerçi de Allah bilir sen nasıl bir anlam yükledin.. Bu kadar takılmazdın yoksa buna bu kadar.. Gayet soft bir eleştiri yaptım daha da yüklenebilirdim/yüklenebilirim ki yapmak istemiyorum keyfim yerinde olduğundan dolayı.. Kaç beygir aldın bu renkle gibi bişey de diyebilirdim.. Gerek yok..
Anlaştık umarım.
Öte yandan; "...ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre..." derken?
Bir kaç kişi aynı anda mı yazıyorsunuz ekranda o yüzden mi çoğul konuşuyorsun, yoksa Nihat Doğan styla mı..
Onceki mesajimda soyledim zaten iyi kotu yorumlara acik bunu bilerek koydum zaten diye ama hala elestiriye acik degilsin yaziyosun.elestiriye acik olmasam veya sizin dediginiz gibi herkesin masallah demesi gbi bi beklentim olsa bence guzel olmamis,orjinali kalsaymis yada ben bu rengi begenmedim diyenlerede sizin sandiginiz gibi yorum yapardim dikkat ettiyseniz o tarz duzgun sekilde ifade edenlere bi lafim yok ama sanki bi cekememezlik varmista karalamaya calisiyomus gibi igrenc olmus,ucuz durmus rezalet berbat vs gibi assagilaya calisir sekilde yanlis konusma tarziyla yanlis anlasilmaya acik sekilde yapilan gereksiz yorumlara bende gayet soft sekilde cevap veriyorum zaten. Bende milletle tartismaya girmek istesem cok sey yazabilirdim ama dediginiz gibi gerek yok.renk hakkindada daha fazla konusmak istemiyorum bosuna...
renk olmamış bence araç çok güzel maşallah
Renk bence güzel durmuş
Eskidende fiber yığınlarını beğeniyordu herkez şimdi amerikan basıklık ofsetli jantlar moda buda öyle bişey bence
Fotodan kaynaklı olabilir canlı daha güzel duracağına eminim :)
Maşallah kazasız belasız
Maşallah 41 kere. kazasız belasız... çok fena makine çok temiz. maşallahh..
yani bence bu renk olmamış :) :) :)
şaka bir yana kafayı yiceksin sanırım bence olmamış yorumlarından....daha öncede dediğim gibi doğru üslup
BBS:soru::soru:
hakıkatten renk şahane allah utandırmasın:)
Aracın orj. rengi bence çok güzel e92 ve golf r larda bu rengi inanılmaz beğeniyorum. Ancak renkler ve zevkler tartışılamaz buda ayrı bir gerçek Allah kaza bela vermesin.
Bende keşke bu renk yerine parlak turanj yada sarı kaplansaydı dicem ama küfür yicem gibi hissediyorum.:)))
Araç sahibi beğendikten sonra gerisinin pek önemi yok.. kazasız belasız gazlayın
araç güzel ama
renk çok kötü olmuş ne yazık ki
rengi yakında değişicek zaten sıkılmaya başladık bikaç yenilikle beraber rengide yenilicem teşekkürler yinede iyi kötü düşünceler için :)
Maşallah kazasız belasız
Çok beğeniyorum bu R ları GTI ile değiştirebilsem süper olacak kendi açımdan
Öte yandan rengi bende pek beğenmeyenlerdenim
Umarım yapılanlardan sonra herşey dileğinizce olur
Hayırlı olsun..
araç tsı tdı filan olsa renk farklı olması açısından bomba olmuş derdim fakat araba R yani olmamış kazasız belasız