User Tag List

Sayfa 15/29 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
549 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin ancak orjinal rengi durmalıymış bana göre
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyen arabasını beyaz yapar isteyen kırmızı,yeşil,siyah vs kimseyi ilgilendirmez sonuçta herkesin kendi zevki.biz bu rengi beğendik ve farklı olduğu içinde bunu yaptık kimsenin beğenmemesi bizi ilgilendirmez.fotolarıda olumlu ve olumsuz geleceğini bilerek koyduk zaten beğenmedim diyenlere usturuplu yorumlar yapanlara bşey demedik olabilir tabiki ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre...
    tabiiki kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın.. istersen kazı boyasını kim ne diyebilir? mal senin para senin. İster rengini değiştirirsin, ister her bir parçasını başka renk yapıp gidip bir yerde terk de edebilirsin.. Kime ne?

lakin;
    Forum gibi platformlara foto koyuyorsan, bu da benim otomobilim diyorsan, olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmalısın..
    Duymak istediğin sözleri değil, duyman gereken sözlerin senin için daha önemli olduğunu zamanla öğreneceksin ki şu an sen herkesin maşallah vs demesi gibi bir beklenti içindesin.

Senin yorumlarına gelince;
    Usturuplu yorum yaptığın da oldu, herkese gider yaptığın da oldu beğenmedik diye.. "ah sevsinler siz daha zevklisiniz" tarzında yazıp da o hiç sevmediğim göz kırpa smiley ini koyduğunda asıl o şık olmuyor işte..

Siz daha güzellerini yaparsınız inşallah ya da ben çok sevdim bu rengi, siz de başka renk denersiniz gibi konuşmak varken neden insanlarla çatır çatır tartışmaya giriyorsun?

Çünkü eleştiriye açık değilsin..
    eleştiri kaldıramıyorsan koymayacaksın buraya foto falan.. Ucuz durmuş derken aracını kötü göstermiş, olduğundan daha basitleştirmiş dedim gerçi de Allah bilir sen nasıl bir anlam yükledin.. Bu kadar takılmazdın yoksa buna bu kadar.. Gayet soft bir eleştiri yaptım daha da yüklenebilirdim/yüklenebilirim ki yapmak istemiyorum keyfim yerinde olduğundan dolayı.. Kaç beygir aldın bu renkle gibi bişey de diyebilirdim.. Gerek yok..

Anlaştık umarım.

Öte yandan; "...ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre..." derken?
    Bir kaç kişi aynı anda mı yazıyorsunuz ekranda o yüzden mi çoğul konuşuyorsun, yoksa Nihat Doğan styla mı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiiki kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın.. istersen kazı boyasını kim ne diyebilir? mal senin para senin. İster rengini değiştirirsin, ister her bir parçasını başka renk yapıp gidip bir yerde terk de edebilirsin.. Kime ne?

lakin;
    Forum gibi platformlara foto koyuyorsan, bu da benim otomobilim diyorsan, olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmalısın..
    Duymak istediğin sözleri değil, duyman gereken sözlerin senin için daha önemli olduğunu zamanla öğreneceksin ki şu an sen herkesin maşallah vs demesi gibi bir beklenti içindesin.

Senin yorumlarına gelince;
    Usturuplu yorum yaptığın da oldu, herkese gider yaptığın da oldu beğenmedik diye.. "ah sevsinler siz daha zevklisiniz" tarzında yazıp da o hiç sevmediğim göz kırpa smiley ini koyduğunda asıl o şık olmuyor işte..

Siz daha güzellerini yaparsınız inşallah ya da ben çok sevdim bu rengi, siz de başka renk denersiniz gibi konuşmak varken neden insanlarla çatır çatır tartışmaya giriyorsun?

Çünkü eleştiriye açık değilsin..
    eleştiri kaldıramıyorsan koymayacaksın buraya foto falan.. Ucuz durmuş derken aracını kötü göstermiş, olduğundan daha basitleştirmiş dedim gerçi de Allah bilir sen nasıl bir anlam yükledin.. Bu kadar takılmazdın yoksa buna bu kadar.. Gayet soft bir eleştiri yaptım daha da yüklenebilirdim/yüklenebilirim ki yapmak istemiyorum keyfim yerinde olduğundan dolayı.. Kaç beygir aldın bu renkle gibi bişey de diyebilirdim.. Gerek yok..

Anlaştık umarım.

Öte yandan; "...ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre..." derken?
    Bir kaç kişi aynı anda mı yazıyorsunuz ekranda o yüzden mi çoğul konuşuyorsun, yoksa Nihat Doğan styla mı..
    Onceki mesajimda soyledim zaten iyi kotu yorumlara acik bunu bilerek koydum zaten diye ama hala elestiriye acik degilsin yaziyosun.elestiriye acik olmasam veya sizin dediginiz gibi herkesin masallah demesi gbi bi beklentim olsa bence guzel olmamis,orjinali kalsaymis yada ben bu rengi begenmedim diyenlerede sizin sandiginiz gibi yorum yapardim dikkat ettiyseniz o tarz duzgun sekilde ifade edenlere bi lafim yok ama sanki bi cekememezlik varmista karalamaya calisiyomus gibi igrenc olmus,ucuz durmus rezalet berbat vs gibi assagilaya calisir sekilde yanlis konusma tarziyla yanlis anlasilmaya acik sekilde yapilan gereksiz yorumlara bende gayet soft sekilde cevap veriyorum zaten. Bende milletle tartismaya girmek istesem cok sey yazabilirdim ama dediginiz gibi gerek yok.renk hakkindada daha fazla konusmak istemiyorum bosuna...
    INFINITE PERFORMANCE

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk olmamış bence araç çok güzel maşallah

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renk bence güzel durmuş
    Eskidende fiber yığınlarını beğeniyordu herkez şimdi amerikan basıklık ofsetli jantlar moda buda öyle bişey bence
    Fotodan kaynaklı olabilir canlı daha güzel duracağına eminim
    Maşallah kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onceki mesajimda soyledim zaten iyi kotu yorumlara acik bunu bilerek koydum zaten diye ama hala elestiriye acik degilsin yaziyosun.elestiriye acik olmasam veya sizin dediginiz gibi herkesin masallah demesi gbi bi beklentim olsa bence guzel olmamis,orjinali kalsaymis yada ben bu rengi begenmedim diyenlerede sizin sandiginiz gibi yorum yapardim dikkat ettiyseniz o tarz duzgun sekilde ifade edenlere bi lafim yok ama sanki bi cekememezlik varmista karalamaya calisiyomus gibi igrenc olmus,ucuz durmus rezalet berbat vs gibi assagilaya calisir sekilde yanlis konusma tarziyla yanlis anlasilmaya acik sekilde yapilan gereksiz yorumlara bende gayet soft sekilde cevap veriyorum zaten. Bende milletle tartismaya girmek istesem cok sey yazabilirdim ama dediginiz gibi gerek yok.renk hakkindada daha fazla konusmak istemiyorum bosuna...
    haha
    evet hiç çekemedim, çok kıskandım

kib bye

cemo306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 41 kere. kazasız belasız... çok fena makine çok temiz. maşallahh..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.O. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renk olmamış bence araç çok güzel maşallah
    Alıntı SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renk bence güzel durmuş
    Eskidende fiber yığınlarını beğeniyordu herkez şimdi amerikan basıklık ofsetli jantlar moda buda öyle bişey bence
    Fotodan kaynaklı olabilir canlı daha güzel duracağına eminim
    Maşallah kazasız belasız
    Tesekkurler,evet moda olan seyler degisiyor surekli jantlarda bile farkli renkler bizde pek olmasada yurtdisinda moda suan.yakindan fotolara gore cok daha iyi zaten fotolarda pek iyi cikmiyor.
    INFINITE PERFORMANCE

cemo306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni mat mavi rengimizle güncelleyelim fotoları

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL

aracın orjinal rengi inanılmaz güzel... ama farklı olmak ta ayrı güzel. farklılık için yapılan uygulanan renkte güzel... kazasız belasız ben bu rengide seviyorum yakışmış güzel olmuş emeğe sağlık...

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler,evet moda olan seyler degisiyor surekli jantlarda bile farkli renkler bizde pek olmasada yurtdisinda moda suan.yakindan fotolara gore cok daha iyi zaten fotolarda pek iyi cikmiyor.
    ilk başta bbs ararlardı heryerde şimdi takside dolmuşta önüm arkam sağım solum bbs oldu artık beğenilmiyor bbs çoğu araca yakışmıyormuş gibi geliyor

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani bence bu renk olmamış
    şaka bir yana kafayı yiceksin sanırım bence olmamış yorumlarından....daha öncede dediğim gibi doğru üslup

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BBS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakıkatten renk şahane allah utandırmasın
    Erdem's Custom

+90 532 491 40 39

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın orj. rengi bence çok güzel e92 ve golf r larda bu rengi inanılmaz beğeniyorum. Ancak renkler ve zevkler tartışılamaz buda ayrı bir gerçek Allah kaza bela vermesin.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende keşke bu renk yerine parlak turanj yada sarı kaplansaydı dicem ama küfür yicem gibi hissediyorum.))

Araç sahibi beğendikten sonra gerisinin pek önemi yok.. kazasız belasız gazlayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç güzel ama

renk çok kötü olmuş ne yazık ki
    Grow up! this is just a car

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rengi yakında değişicek zaten sıkılmaya başladık bikaç yenilikle beraber rengide yenilicem teşekkürler yinede iyi kötü düşünceler için
    INFINITE PERFORMANCE

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız
    Çok beğeniyorum bu R ları GTI ile değiştirebilsem süper olacak kendi açımdan
    Öte yandan rengi bende pek beğenmeyenlerdenim
    Umarım yapılanlardan sonra herşey dileğinizce olur
    Hayırlı olsun..

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç tsı tdı filan olsa renk farklı olması açısından bomba olmuş derdim fakat araba R yani olmamış kazasız belasız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)