maşallah kazasız belasız,amaç dikkat çekmekse bunu iyi veya kötü başarmış insan dönüp dönüp bakar :icon_tup:
Printable View
maşallah kazasız belasız,amaç dikkat çekmekse bunu iyi veya kötü başarmış insan dönüp dönüp bakar :icon_tup:
teşekkürler zaten şu olmadı renk yorumlarından bıktım değiştirip kurtulim bari :D
yine beğenmeyenler çıkacaktır ,herkesi memnun edemezsin :D, yakında ben başlarım trophy kötü demeye sonrada bana satarmısın derim :D ( hemen vazgeçiyorsan böyle :) )
renk gerçekten göreceli bencede.
yiğit bu aracı megane trophy ile piste çıktıktan sonra pist aracı gibi planlayarak bu işe başladı.
şu anda yol aracı olarak evet bencede çok göze güzel gelmiyor siyahlar parlak olduğu için çok göze batıyor, ama yiğit arabayı alır almaz parayı yığdı arabaya neler gelecek daha araba ne hale gelecek kimse bilmiyor.
yarın gider arabaya birkaç carbon parça alır, may siyah jant gelir, kafasına eser arka koltukları vs söküp bi cage yapar arabanın içine bide onu mat mavi boyatır o zaman herkesin ağzının suyu akar.
yanlış anlaşılmasın ne bunu rengi beğenmeyen arkadaşa nede bi başkasına itafen yazmıyorum. sadece olaya farklı bi boyuttan bakıyorum. çoğumuzun bildiği Hilmi nin HULK yeşili, çok mu güzel olurdu normal bi civic hb nin üstünde? ama adam proje aracı yaptı, arabaya hulk dedi bi kimlik kattı. belkide standart gri renkli olsa bu kadar hafızalarda kalmazdı.
:icon_tup: sen gerçekten işi çözmüşsün katılıyorum daha yepılacaklarla zaten farklı bi golf r olacak,dediğin gibi carbon parçalar gelicek,jantlar,yürüyen aksam parçaları vs bi çok şey yapılacak beğenende olucak beğenmeyende ama sonuçta bu bir proje,sağa sola gitmek için binilen sıradan günlük bi arabaya bu kadar şey yapmak normal değil zaten :)
valla üşenmedim baştan sona okudum :) güzel vakit geçti .. dünde bugün de nedense böyle değişik yazı yazanların konularına denk geliyorum :) .. başka bi konuda daha gördüm ondan şeettim .. :) yanlış anlama da şu üstte bi yerlerde techart tan iyi mi biliosunuz vs gibi yorumlara gelinceye kadar yazmicaktım .. hoş benim yazmam veya başkasının yazması seni ırgalamıo nasıl olsa .. biz zevksiz kısımdayız :) volvo c30 dan sonra epey ilerlemişsin ama ne kadar ilerlersen ilerle insanların söylediklerine kulak asmayı dene ..
bende olsam sırf oyun için hazırlicağım aracın cok farklı olmasını isterdim .. ama bu rengi seçmezdim .. hea gel gelelim benim seçtiğim renkte beğenilmeyebilirdi .. ama kimseye zevksiz falan demezdim heralde :) hele çok mu zeki.... falan kullanmazdım .. insanlara forum ortamında '' techarttan zekimisiniz , zevklimisiniz '' demekle kendi arkadaş ortamında '' lan gerizekalı sen techarttan daha mı iyi biliosun'' demek çok farklı şeyler ...
he unutmadan , techarttan devam ediceksen şöyle 2 tane de kaş yap farlara , 6-7 tanede sis koy fena , acayip değişik olur :)
http://www.desktopcar.net/wallpaper/...echArt-118.jpg
edit : aracına maşşallah , belliki çok güzel yürüyecek bir Golf R geliyor ..
çok güzel oyuncaklar bunlar maaşallah
bugün bir yurtdışı videosunda aynısnı gördüm renk olarakta aynıydı , bence böyle devam et :icon_tup:
Geçen hafta cadde taraflarında gördüm sanki (nerede gördüğümü tam hatırlamıyorum çok gezdim istanbulu bu ara), kopyası yoksa :) Canlıda renk daha güzel görünüyor bence, fotolardan bende beğenmemiştim :)
boncuk-R maşallah kazasız belasız günlerde kullanın:)
Herkesin tarzi zevki baska herkes iyi kotu olumlu yada olumsuz bi sekilde fikrini belirtiyo gayet normal ama yanlis sekilde usluba dikkat etmeden konusunca ayni sekilde cevap vermek durumunda kaliyorum yoksa kimseye durduk yere o tarz seyler soylemem zaten.yinede begenen begenmeyen herkese tesekkurler...
Yiğit açtığından beri konuyu bende okudum ve kendimi bu yazıya kadar tuttum konu çok alevlenmesin diye ama insanlar çok acımasız eleştirmiş yok tecavüz olmuş , aracın ırzına geçilmiş veya bu tarz yorumlar,bu yorumlara yiğitin verdiği cevaplar bence tam yerinde aracın ırzına techartta mı geçmiş diyor helal olsun :) sakın yanlış anlama ilk kaplandığı gün yiğit fotoları yolladı bana bende ilk tepki hiç beğenmedim keşke örj renk kalsa demiştim ama hiç kırmadan eleştirdim sadece yiğiti değil bu forumda olan bir çok kötü aracıda gayet güzel kırmadan eleştirdim. Eğer bu uslupla yorum yazılırsa aynı uslupla cevap alınır bu iş bu kadar basit kimse kırılmasın bunlarada.
Bence bir proje arabası olarak gayet güzel ama cadde arabası olsa bende tekrar hiç beğenmedim malesef derdim. Farklı olmak herzaman güzeldir devam et Yiğit.
Bence renk 10 numara olmuş
Sahil yolunda her 100 kişiden 99 u bu arabaya dönüp bakar
Değişik bir kimlik katılmış renkte bence çok çok güzel
Modifiye bakımından güzel değerlerin haberlerini bekliyoruz Yiğit
vw ısde ..
maasallah kocaman..
arac güzel,kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun.
tüm konuyu okumadim ama renk mevzusu bayagi almis yürümüs :)
bende nacizane fikrimi belirtecek olursam,
degisik olmasina ragmen orjinal rengini buna tercih ederim.
illa degistirecek isem de mat olmayan fistik yesili yapardim :D
üzerinde canli gördüm,siyah jantlar ile cok alimli duruyor.
tekrar hayirli olsun..
sureleri ve performansi merak eden bi ben miyim yahu??
:D
maşallah rengi çok güzel...
Bende cokk merak ediorum dudee!!!
Yigit bizi bu arabann performansindan mahrum birakma, insallah sorunsuz sekilde tum ayarlari yapilir arabannda sorunsuz ve istediin gibi yurur dostum... Bu arada arabaya yapicain suprizin gercekte nasil oldugunu cok merak ediyorum, bayadir benimde arabama istediim seyler biliosn;) yapinca haber verde gormeye geliim:):):)...