olay budur..
kazasız belasız zewkle bin yiğit..
Printable View
olay budur..
kazasız belasız zewkle bin yiğit..
Offff çok iyi olmuş. Maşallah :) Keşke tek kapı olma ihtimali olsaydı. Sökük halinde daha iyi olur ve daha hafif olurdu. Efsane olmuş. :)
Maşallah kazasız belasız :)
Öncelikle hayırlı olsun. R32mi bu yoksa farklı bir araçmı ? Bir de Çarşamba gecesi otobanda bolu civarında bi petrol istasyonunda gördüm bunun aynısından. sizmiydiniz acaba.
Maşallah. Konuyu baştan sona kadar okudum. Bir ara kırıcı olunmuş ama renk ciddi kötü olmuş :)
Şimdiye bakcak olursak nokta :icon_tup:
Allah kazasız belasız gazlamayı nasip etsin :)
Maşallah :)
Rengine çok takılmaktan ziyade sizin hoşunuza gittiyse olay bitmiştir.Kazasız belasız sürüşler çok güzel aracınız
Yigitcim.oncelikle aracin gorselligi cok iyi allahim esirgesin
bu gucleri kac basincta aldin .motor ici girmeden bu guclerde gitmek ne derece sogru
belkide daynoda basinci acmissindir.yazilim ney.
Bu guclerde herhangibir aracla kalktinmi.
Jantin 19 mu
massallah
Evc'den 3 farkli ayarimiz var 1.6-1.7 ve 1.8 olarak istedgimizi seciyoruz.477hp gucu 1.8de aldik.yazilim bekir pasaoglu yapti araci her gun kullaniyoruz saga sola gdip geliyoruz geceleri cikip gazliyoruz,pisttede kullandik track day de en ufak bi sorunla karsilasmadik cok sukur.henuz daha deneme firsatimiz olmadi.jantlar 19 orjinaliyle ayni ebatta.tesekkurler tekrardan.
Maşallah!
Alet Nalet :)
Hay MaşAllah çok sağlam olmuş..
maşallah çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuş yahu !
bittim , eridim , tükendim :)
body kit , cf hood , jantlar nokta olmuş nokta ! ötesi olamaz sanırım !!!
benm bikaç sorum olucak ;
anlamadıgım k04 ün upgrade hali ile nasıl 477 hp aldınız ? gerçi hoş k04 kapasitesi 410-420 hp ama ne bileyim mesela gtx3071 turbo kit ve REVO nun stage 3 yazılımı ile max 440 , kıçını yırtsa 450 hp güç alınabiliyor motor içine girmeden , dediğim gibi üstelik gtx 3071 turbo ile.. (muhtemelen sizin turbonuz gtx28 ayarında ???)..yazılım konusunda neden revo veya evotech değilde paşaoğlu bekiri tercih ettiniz ??? kullandıgınız kit neden bsh , apr yada atp değil ? bunun özel bi sebebi var mı ???birde kitin linkini verebilir misiniz ???
çok soru sordum ama bundan daha fazla soru sorulmasını bile hakediyor aracınız )
maşallah maşallah maşallah...nazarsız kazasız belasız inşallah...
NOT ; merak konusu olan diğer birşey ise demekki biz revo da atp gtx 3071 turbo kit ile stage 3 yazılım yerine basınc ve tork sınırlaması olmayan stage 4 yazılımı yükletmemiz daha akıllıca o zaman ???(revonun stage 3 map inde tork sınırlaması mevcut ve değerler 440 hp lerde kalıyor , zira benim aracım şuan 544 torka sahip iken typer_hakan nickli abimizin atp3071 li stage 3 aracının torku 490 larda ;) ) revo neden 400 hp lerde kilitlemiş aracı madem 490-500 hp kaldırıyor ise internal ler ???? oooofff offfff sorular şelale :D daha çok sorarımda şimdilik bu kadar yeter :D
NOT 2 :D ; sorularımı atlamadan cevaplandırırsanız nacizane çok sevindirirsiniz...çünkü her biri benm için çok önemli konular...saygılar...
Çok güzel olmuş,maşallah.
aracinizi güzel kombinlemissiniz tebrikler.
çok çok teşekkürler darısı başınıza inşallah :) öncedende belirtmiştim şuanki kit k04 upgrade değil kitte ilk gelen turbo arızalıydı onu almanyaya gönderdik değiştirdiler o turbo geldi fakat biz onu takmadık turbo elimize ulaşmadan önce zaten gtx3071 almıştık paşaoğlunda custom manifold yapıldı ona göre ve takıldı yani bu güç gtx3071le çıktı.k04 upgrade li olanı depoda duruyo :) Bekir Paşaoğlunu tercih etmemizin sebebi ise yani custom yazılım yapma amacımız hem aramızdaki samimiyet ve güvenimizin olması hemde belirli limitler çerçevesinde kendimizi kısıtlamamak.Revo da çok iyi birçok aracı başarıyla yürütüyolar örnekleri çok piyasada fakat bizde aynı yoldan gitsek bizde dediğiniz limitlere takılıcaktık birazda hedef ve tatmin duygusuyla alakalı sayılır yani:)artı olarak bizim tork limitinde kalmamamızın bi sebebide dsg'nin komple yapılı olması.sadece dsg yazılımı değil içide yapılı yani.o yüzden stage 4 e geçtiğimizde tahmini 600nm torklara belkide daha fazlasına gelebiliceğini tanhin ediyoruz ama kesin bşey söylemek tabi sonucu görmeden doğru diil pek.merak ettiğiniz bşey olursa her zmn cevaplarım sorun değil bilgi paylaşımı olsun :)çok teşekkürler tekrardan iyi dilekler için
Edit:Buda Savaş Paşaoğlu'nun yaptığı el emeği manifoldumuz :)
http://img543.imageshack.us/img543/7308/img2993r.jpg
Uploaded with ImageShack.us
http://img59.imageshack.us/img59/5889/img2990e.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Muhteşemmm.. Maşallah, kazasız belasız...
bu kite nekadar para bayıldın :) tek tek alamıyormuyuz.kaput ve spoyler bana yeter :)