Arkadaşım konuyu en baştan itibaren okudum, hem buradaki yorumlar hem emeklerin hem masrafların... Baya bir sıkıntı çekmisşin ve zevkte almışsın belli. Emeğine sağlık. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullan...
Printable View
Arkadaşım konuyu en baştan itibaren okudum, hem buradaki yorumlar hem emeklerin hem masrafların... Baya bir sıkıntı çekmisşin ve zevkte almışsın belli. Emeğine sağlık. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullan...
çok guzel olmus hakkaten elınıze saglık.stage 4 le cıddı hızlı olacagı barız maşallah tekrar
kaput altı foto istesek yiğit??
Özüne dönmüş renk şahane :)
kit de yakışmış maşallah..
çok can yakar bu araç :) maşallah kazasız belasız :icon_tup:++++
8500-9000 dolar arasi bseye geldi buraya.ayri olarakta satiliyo sitesinde var hepsi yaziyo bi bak istersen.cok ugrastik sikinti cektik cok emek harcandi halada devam ediyo bi suru parca geliyo daha yapilicsk epey isi var ama verdiklerimizin karsiligin almaya basladik sonunda istedgimiz gbi olucak insallah.
Dün fenerde gördüm aracı, maşallahı vardı yine :)
Edit: Megane rs i görmüştüm ben, yanlış oldu :D Golf R da yeni haliyle çok sıkı duruyor :) Hayırlı olsun
bugün ilk defa çıkıp test ettik bikaç kere süre ölçtüm sonuç tahminlerimize çok yakın çıktı.
Tek kişi ile ölçümlerde 0-100 3.5sn 50-150 5.3sn 100-200 8.1sn çıktı. 2 kişi ölçümde 50-150 5.5sn 100-200 8.5sn çıktı.1-2 eksiğimiz var onlarıda tamamlarsak dahada alta indirebiliriz süreleri şimdilik ilk deneme için fena sayılmaz...
yiğit maşallah R çok yakışıklı olmuş.
kazasız belasız maşallah
Maşallah olayın sonu olmuş R :) Mat mavinin söküldüğü iyi olmuş bence böyle 4 4 Lük maşallah tekrardan :)
renk on numara olmuş şuanki hali. sevindim...
Çok iyi çokk maşallah:)