porsche'nin rengiyle golf'ün rengi aynı mı şimdi?
Printable View
porsche'nin rengiyle golf'ün rengi aynı mı şimdi?
Motor açılmamıştı demi internallar stock kaldı diye hatırlıyorum ama ? :)
öyle yada böyle sonuçta yapılan bir uğraşı var,benim aracın rengide mavi,bakıyorum bağzı arkadaşlar yorum yaparken hem kırıcı hemde moral bozucu eleştirilerde bulunmuş,ben olsam yakışmasada yakışmış derdim,bana göre yakışmışmı bence farklı olmuş dikkat çekici ama tavanıda aynı renge büründürün nede olsa sunroof unuz var
Şimdi siz diyorsunkizki ben onlardan ilham aldım, o arabadaki yakışlı duran birşey benim aracımdada durması gerekir. Peki, sizin aracınız ile Porsch' u kıyaslarsak ne gibi bir farklar çıkar acaba ? Porsh' da herşey MAT sizinkinde ? Aynalar, Tavan parlak siyah, buda renk uyumsuzluğu yaratıyor. Porsch' da içerdeki aksamda mavi tonuna uydurulmuş, peki sizinkinde ne gibi bir uydurma var acaba ? Arabanızda parlak aksamlar var onlar yüzünden mat olan renk bir garip duruyor, eğer parlak bir farklı renk seçseydiniz belki bukadar tepki gelmeyebilirdi :icon_tup:
http://img18.imageshack.us/img18/7194/img2089d.jpg
acıkcası fotodan beğenmedim ama canlısı gayet güzel duruyor olablr folyoyu görrdüm cok sırıtmuyordır
Yigit hayirli olsun dogus power centerda assagida duran aracti sanirim kazasiz belasiz
Renkczevk bunlar goreceli kavramlar sen begendiysen sorun yok ama kendi rengi cok daha basarili ben araci yakindan canlida gordum begenmedim zaten su el isi kagidiyla araba kaplamaya oldum olasinkarsiyim:D
Porscheye cok yakismis ama her renk her arabada durmuyo iste:D
O zaman MAT lafımı kaldırıyorum, Carbon lafını ekliyorum. Değişen birşey olmıyacak yine ? Sonuç olarak sizin aracınızdaki parlak aksamlar mat ile uyumsuz etki ettiğinden görünümü garip geliyor. Ayna ile Tavan' ı Carbon kaplattırırsınız, ön amblem' i carbon kaplatırsınız, Jantlarınız siyah olur o zaman araç renk uyumlulukları ile ortam' a uyum sağlayabilir. Benim şahsi görüşlerimdir bunlar :icon_tup:
Renk bence 10 numara 5 yıldız severim böyle renkleri.. Beğenmeyenlerinde kend görüşü saygı duymak lazım.. Videolar gelsin artık:D
aaa; rengi kopyalamislar..
racing blue :) yakışmış maşallah arac on numara
maşallah kazasız belasız bebekte gördüm gece daha bi güzel.
Maşallah cok guzel olmus aracınız. Şahsen ben cok begendım :)
Bu renk gerçekten çok tatlı duruyor. Kazasız belasız sürmen dileklerimle :)
Buraya foto koyuluyorsa herkesin beğenmesini beklemek yanlış olur.
Beğenmeyen kişilere de laf edilmez. Foto konuluyorsa eleştirilere açık olacak kişi.. Olumlusuna da olumsuzuna da..
"xxx firması yapıyor onlardan daha zevkliymişsiniz meğerse" şeklinde bir ima ise yakışıksız...
Otomobile giden renk var renk var. Bırakın böyle extrem renkleri, siyah ve beyaz gibi temel renklerin olduğu arabalar var olmadığı arabalar var.
Bu renge gelecek olursak, bence çok "ucuz" durmuş. Olmamış baya..
"Dikkat çekecek" ya da "tek" olacak (bu da nasıl bir mantalitedir anlamamışımdır hiç) düşüncesi ile atılan adımlarla her zaman doğru sonuçlara ulaşılamayabiliyor, bu da bu örneklerden birisi bana göre..
Allah kaza bela vermesin.
isteyen arabasını beyaz yapar isteyen kırmızı,yeşil,siyah vs kimseyi ilgilendirmez sonuçta herkesin kendi zevki.biz bu rengi beğendik ve farklı olduğu içinde bunu yaptık kimsenin beğenmemesi bizi ilgilendirmez.fotolarıda olumlu ve olumsuz geleceğini bilerek koyduk zaten beğenmedim diyenlere usturuplu yorumlar yapanlara bşey demedik olabilir tabiki ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre...
normalde hiç sallamam banane istersen yak arabayı çok da sikkome.. zaten sahibi beğeniyosa bize *** yemek düşer tarzında yazmıştım ama madem benden alıntı yapılmış ya techart zevksiz ya da bunlar denmiş, evet techart zevksiz..
http://img853.imageshack.us/img853/3...rschecayen.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/7...chetechart.jpg
şimdi beğenenler anlıyo beğenmeyenler anlamıyo öyle mi. herkes beğenmek zorunda mı nası bi mantık bu. senin yaptığının şundan farkı yok.. bu adama da sorsan emin ol " anlamıyolar gardaş zevksizler" der.. pembe mini cooper ya da fiat 500 de gayet güzel ama şahine olmuş mu olmamış.. budur derdimiz..
Pembe panter | İzlesene.com Video
bu konu da da su nickli üyenin aracı var her kaplamada demediği kalmadı bütün forumun.. ağzını açmadı kız.. linkini gönderdiğim sayfada da mat mavi halinin fotoları var en beğenilen renklerden biri olmuş honda da.. demek ki rengin arabaya yakışıp yakışmamasının önemi var.. kızcaaza neler söylendi konuyu az oku en tepkili cevabı "teşekkürler, siz yaptırmayın o zaman aracınızı böyle ben seviyorum :)" oldu.. hangisi güzel şimdi senin tavrın mı bu mu
http://www.techturkey.com/forum/otom...en-vti-29.html
Ben de beğenmedim.. Araç ne kadar iyiyse kaplama da o kadar kötü durmuş açıkçası.. Beğenen arkadaşlarda var, çok beğenen arkadaşlarda var tamamen zevk meselesi demek ki.. Bunlardan daha da önemlisi Kazasız belasız kullanmanız.. İyi günlerde...
Allah kaza bela vermesin ancak orjinal rengi durmalıymış bana göre
tabiiki kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın.. istersen kazı boyasını kim ne diyebilir? mal senin para senin. İster rengini değiştirirsin, ister her bir parçasını başka renk yapıp gidip bir yerde terk de edebilirsin.. Kime ne?
lakin;
Forum gibi platformlara foto koyuyorsan, bu da benim otomobilim diyorsan, olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açık olmalısın..
Duymak istediğin sözleri değil, duyman gereken sözlerin senin için daha önemli olduğunu zamanla öğreneceksin ki şu an sen herkesin maşallah vs demesi gibi bir beklenti içindesin.
Senin yorumlarına gelince;
Usturuplu yorum yaptığın da oldu, herkese gider yaptığın da oldu beğenmedik diye.. "ah sevsinler siz daha zevklisiniz" tarzında yazıp da o hiç sevmediğim göz kırpa smiley ini koyduğunda asıl o şık olmuyor işte..
Siz daha güzellerini yaparsınız inşallah ya da ben çok sevdim bu rengi, siz de başka renk denersiniz gibi konuşmak varken neden insanlarla çatır çatır tartışmaya giriyorsun?
Çünkü eleştiriye açık değilsin..
eleştiri kaldıramıyorsan koymayacaksın buraya foto falan.. Ucuz durmuş derken aracını kötü göstermiş, olduğundan daha basitleştirmiş dedim gerçi de Allah bilir sen nasıl bir anlam yükledin.. Bu kadar takılmazdın yoksa buna bu kadar.. Gayet soft bir eleştiri yaptım daha da yüklenebilirdim/yüklenebilirim ki yapmak istemiyorum keyfim yerinde olduğundan dolayı.. Kaç beygir aldın bu renkle gibi bişey de diyebilirdim.. Gerek yok..
Anlaştık umarım.
Öte yandan; "...ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre..." derken?
Bir kaç kişi aynı anda mı yazıyorsunuz ekranda o yüzden mi çoğul konuşuyorsun, yoksa Nihat Doğan styla mı..
Onceki mesajimda soyledim zaten iyi kotu yorumlara acik bunu bilerek koydum zaten diye ama hala elestiriye acik degilsin yaziyosun.elestiriye acik olmasam veya sizin dediginiz gibi herkesin masallah demesi gbi bi beklentim olsa bence guzel olmamis,orjinali kalsaymis yada ben bu rengi begenmedim diyenlerede sizin sandiginiz gibi yorum yapardim dikkat ettiyseniz o tarz duzgun sekilde ifade edenlere bi lafim yok ama sanki bi cekememezlik varmista karalamaya calisiyomus gibi igrenc olmus,ucuz durmus rezalet berbat vs gibi assagilaya calisir sekilde yanlis konusma tarziyla yanlis anlasilmaya acik sekilde yapilan gereksiz yorumlara bende gayet soft sekilde cevap veriyorum zaten. Bende milletle tartismaya girmek istesem cok sey yazabilirdim ama dediginiz gibi gerek yok.renk hakkindada daha fazla konusmak istemiyorum bosuna...
renk olmamış bence araç çok güzel maşallah
Renk bence güzel durmuş
Eskidende fiber yığınlarını beğeniyordu herkez şimdi amerikan basıklık ofsetli jantlar moda buda öyle bişey bence
Fotodan kaynaklı olabilir canlı daha güzel duracağına eminim :)
Maşallah kazasız belasız
Maşallah 41 kere. kazasız belasız... çok fena makine çok temiz. maşallahh..
yani bence bu renk olmamış :) :) :)
şaka bir yana kafayı yiceksin sanırım bence olmamış yorumlarından....daha öncede dediğim gibi doğru üslup
BBS:soru::soru:
hakıkatten renk şahane allah utandırmasın:)
Aracın orj. rengi bence çok güzel e92 ve golf r larda bu rengi inanılmaz beğeniyorum. Ancak renkler ve zevkler tartışılamaz buda ayrı bir gerçek Allah kaza bela vermesin.