User Tag List

Sayfa 7/29 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
549 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Gayette güzel durmuş,Maşallah diyelim.

5.fotoda Trophy gözden kaçmıyor ve daha güzel duruyor kimse kusura bakmasın.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla beğendim rengi advanlar ve coiller takıldığı zaman çok daha güzel durucağına eminim allah kaza bela vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl oluyor bu dsg yazılımı açıklarmısın
    hgp'nin sitesinde var ordan bakabilirsiniz
    INFINITE PERFORMANCE

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk çook yakışmış bence jantların rengine de bir el atarsanız 10 üzerinden 11 olur Güle güle kullanın maşallah...

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coylover takıldığında,sertlık ve yumuşaklık ayarının of olacağını biliyorsunuzdu umarım.bu arada renk değişik olmuş farklı allah kaza bela vermesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler jantlar değişicek ztn dediğim gbi.buda güzel fakat trophy bi başka tabi onun yerini tutamaz
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coylover takıldığında,sertlık ve yumuşaklık ayarının of olacağını biliyorsunuzdu umarım.bu arada renk değişik olmuş farklı allah kaza bela vermesin
    hayır of olmayacak dcc ile uyumlu kit aldık yine kendi düğmesinden kontrol ediliyo
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgp'nin sitesinde var ordan bakabilirsiniz
    kitin içerisinde olması enteresan geldi,yani yazılım yüklenirken nasıl olacak onu merak ettim mekatironiğimi yolanacak,yada yazılım gönderilecek baycuturdanmı yüklenecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kitin içerisinde olması enteresan geldi,yani yazılım yüklenirken nasıl olacak onu merak ettim mekatironiğimi yolanacak,yada yazılım gönderilecek baycuturdanmı yüklenecek
    yüklenirken nasıl olacak henüz tam emin değilim fakat kitin içinde dsg beyni dahil ama yeni beyinmi gelir yoksa yazılımmı yüklenir onu tam bilmiyorum
    INFINITE PERFORMANCE

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Açık konuşmak gerekirse bu renk orjinal rengine göre çok kötü olmuş,gecekondu mavisi resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır of olmayacak dcc ile uyumlu kit aldık yine kendi düğmesinden kontrol ediliyo
    umarım öyledir ben kw nin coyloverını getırtmek ıstedım. sistemin of olacağını kabul ederseniz getireceklerini bildirdiler bende helezonu getittirdim.golf r ların üstündeki amortısor sertlık ayarını veren mekanızmayla hareket ettırılıyor,comfort sport normal vs mode lerı varya ordan,ama coylover takılınca o amortısor cıkıyor yenılerı takılınca nasıl sertlık yumusaklık ayarı yapılabılıyor.neyse belki sistemde değişikliklı olmuştur.güzel şeyler çıkarırsınız umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tam karar veremedim güzel olmuş ancak keşke mat olmasaydı Maşallah ..
    ...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk değişik olmus farklı hosuma gitti bitince daha güzel olur eminim
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım öyledir ben kw nin coyloverını getırtmek ıstedım sistemin of olacağını kabul ederseniz getireceklerini bildirdiler bende helezonu getittirdim.golf r ların üstündeki amortısor sertlık ayarını eren mekanızmayla hateket ettırılıyor,comfort sport normal vs mode lerı varya ordan,ama coylover takılınca o amortısor cıkıyor yenılerı takılınca nasıl sertlık yumusaklık ayarı yapılabılıor.neyse belki sistemde değişikliklı olmuştur.güzel şeyler çıkarırsınız umarım
    kw'nin clubsport yeni bi kiti bu kataloğundada var dcc için yeni çıkmış golf r için içerden orjinal düğmesinin fişini çıkartıp kw'nin fişini takıyosunuz comfort sport ayarı kullanılıyor bu kitte.belki siz sorduğunuz zaman çıkmamış olabilir yeni tanıtımını yapmışlar
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kw'nin clubsport yeni bi kiti bu kataloğundada var dcc için yeni çıkmış golf r için içerden orjinal düğmesinin fişini çıkartıp kw'nin fişini takıyosunuz comfort sport ayarı kullanılıyor bu kitte.belki siz sorduğunuz zaman çıkmamış olabilir yeni tanıtımını yapmışlar
    okey ozaman çok iyi olur güzel bir basarsınız artık zaten pist te böyle bir araç arıyoruz demiştiniz ozaman 19 ile yürürsünüz.yanlız bu stage 3 turbo ne olacak büyük bir turbo ancak 4500 de dolu dolu geleceği için pistte biraz sıkıntı olmasın sürekli düşük viteslerde koşturmak zorunda kalacaksınız ondada methanol kısa sürede bitmesine sebep olacaktır.methanol haznesini lpg tankını kullanarak yaparsınız( simit).motor içi girmeyecekseniz yüksek ısıda araca zara vermesin.bu arada bu pist i siresi kaç dk sürüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okey ozaman çok iyi olur güzel bir basarsınız artık zaten pist te böyle bir araç arıyoruz demiştiniz ozaman 19 ile yürürsünüz.yanlız bu stage 3 turbo ne olacak büyük bir turbo ancak 4500 de dolu dolu geleceği için pistte biraz sıkıntı olmasın sürekli düşük viteslerde koşturmak zorunda kalacaksınız ondada methanol kısa sürede bitmesine sebep olacaktır.methanol haznesini lpg tankını kullanarak yaparsınız( simit).motor içi girmeyecekseniz yüksek ısıda araca zara vermesin.bu arada bu pist i siresi kaç dk sürüyor.
    evet 19 advan jant getirticez zaten.hgp'nin kitinde turbo diğer stage 3 kitlerdeki gbi 4500 de değilde 3500-3600 gbi dolmaya başlıyomuş bizde merak ediyoruz takılsın görelim bakalım nasıl olucak.aquamist methanol takıcaz 4-5 litre gbi bi deposu var pistte yeterli olur zaten.körfez pisti çok uzun değil ortalama 52-59sn arası aracına göre
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 19 advan jant getirticez zaten.hgp'nin kitinde turbo diğer stage 3 kitlerdeki gbi 4500 de değilde 3500-3600 gbi dolmaya başlıyomuş bizde merak ediyoruz takılsın görelim bakalım nasıl olucak.aquamist methanol takıcaz 4-5 litre gbi bi deposu var pistte yeterli olur zaten.körfez pisti çok uzun değil ortalama 52-59sn arası aracına göre
    en kalıtelı methanol kıtı diye biliyorum.bu arada kıtın içerisindeki turboyu bilmiyormusunuz.ayrıca 30 lu turbolar 3500 de gelmez ozaman bir küçüğü dür 2871-2876 olabilir ama merak ettim hakıkaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kalıtelı methanol kıtı diye biliyorum.bu arada kıtın içerisindeki turboyu bilmiyormusunuz.ayrıca 30 lu turbolar 3500 de gelmez ozaman bir küçüğü dür 2871-2876 olabilir ama merak ettim hakıkaten
    evet en iyi kaliteli meth kiti.kitin içerisindeki turbonun modeli 30 dan biraz ufak zaten modeli yazmıyor ama sadece upgraded turbo olarak geçiyo bizde gelince görücez.
    INFINITE PERFORMANCE

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne yalan söyleyeyim renk çok kötü olmuş kusura bakmayın da Gözlerim güzelim orjinal mavi rengini aramadı değil
    EMC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)