User Tag List

Sayfa 14/29 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
549 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Frankfurt Auto Show'da techart standındaki bu gt street rs'ten ilham alarak arabayı mat mavi kapladık ama burdaki herkes techart'tan bile zevkliymiş demekki yada techart firması çok zevksiz ve demode
    Şimdi siz diyorsunkizki ben onlardan ilham aldım, o arabadaki yakışlı duran birşey benim aracımdada durması gerekir. Peki, sizin aracınız ile Porsch' u kıyaslarsak ne gibi bir farklar çıkar acaba ? Porsh' da herşey MAT sizinkinde ? Aynalar, Tavan parlak siyah, buda renk uyumsuzluğu yaratıyor. Porsch' da içerdeki aksamda mavi tonuna uydurulmuş, peki sizinkinde ne gibi bir uydurma var acaba ? Arabanızda parlak aksamlar var onlar yüzünden mat olan renk bir garip duruyor, eğer parlak bir farklı renk seçseydiniz belki bukadar tepki gelmeyebilirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acıkcası fotodan beğenmedim ama canlısı gayet güzel duruyor olablr folyoyu görrdüm cok sırıtmuyordır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi siz diyorsunkizki ben onlardan ilham aldım, o arabadaki yakışlı duran birşey benim aracımdada durması gerekir. Peki, sizin aracınız ile Porsch' u kıyaslarsak ne gibi bir farklar çıkar acaba ? Porsh' da herşey MAT sizinkinde ? Aynalar, Tavan parlak siyah, buda renk uyumsuzluğu yaratıyor. Porsch' da içerdeki aksamda mavi tonuna uydurulmuş, peki sizinkinde ne gibi bir uydurma var acaba ? Arabanızda parlak aksamlar var onlar yüzünden mat olan renk bir garip duruyor, eğer parlak bir farklı renk seçseydiniz belki bukadar tepki gelmeyebilirdi

2 aracıda yakından gördünüzmü? o mat dediğiniz yerler porşda carbon,renkler fotolarda farklı duruyor 2side yakından fotolardakine göre çok farklı tonlarda o yüzden yakından görmeyenlerin tepkileri önemli değil
    INFINITE PERFORMANCE

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit hayirli olsun dogus power centerda assagida duran aracti sanirim kazasiz belasiz

Renkczevk bunlar goreceli kavramlar sen begendiysen sorun yok ama kendi rengi cok daha basarili ben araci yakindan canlida gordum begenmedim zaten su el isi kagidiyla araba kaplamaya oldum olasinkarsiyim

Porscheye cok yakismis ama her renk her arabada durmuyo iste

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O zaman MAT lafımı kaldırıyorum, Carbon lafını ekliyorum. Değişen birşey olmıyacak yine ? Sonuç olarak sizin aracınızdaki parlak aksamlar mat ile uyumsuz etki ettiğinden görünümü garip geliyor. Ayna ile Tavan' ı Carbon kaplattırırsınız, ön amblem' i carbon kaplatırsınız, Jantlarınız siyah olur o zaman araç renk uyumlulukları ile ortam' a uyum sağlayabilir. Benim şahsi görüşlerimdir bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit hayirli olsun dogus power centerda assagida duran aracti sanirim kazasiz belasiz

Renkczevk bunlar goreceli kavramlar sen begendiysen sorun yok ama kendi rengi cok daha basarili ben araci yakindan canlida gordum begenmedim zaten su el isi kagidiyla araba kaplamaya oldum olasinkarsiyim

Porscheye cok yakismis ama her renk her arabada durmuyo iste
    evet o araçtı saol teşekkürler.kimisi çok beğeniyo kimiside beğenmiyo zevk meselesi tabi
    INFINITE PERFORMANCE

ernc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renk bence 10 numara 5 yıldız severim böyle renkleri.. Beğenmeyenlerinde kend görüşü saygı duymak lazım.. Videolar gelsin artık

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaa; rengi kopyalamislar..

Cancaloz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    racing blue yakışmış maşallah arac on numara

croydon
    Misafir
    maşallah kazasız belasız bebekte gördüm gece daha bi güzel.

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah cok guzel olmus aracınız. Şahsen ben cok begendım
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu renk gerçekten çok tatlı duruyor. Kazasız belasız sürmen dileklerimle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya foto koyuluyorsa herkesin beğenmesini beklemek yanlış olur.

Beğenmeyen kişilere de laf edilmez. Foto konuluyorsa eleştirilere açık olacak kişi.. Olumlusuna da olumsuzuna da..

"xxx firması yapıyor onlardan daha zevkliymişsiniz meğerse" şeklinde bir ima ise yakışıksız...

Otomobile giden renk var renk var. Bırakın böyle extrem renkleri, siyah ve beyaz gibi temel renklerin olduğu arabalar var olmadığı arabalar var.

Bu renge gelecek olursak, bence çok "ucuz" durmuş. Olmamış baya..

"Dikkat çekecek" ya da "tek" olacak (bu da nasıl bir mantalitedir anlamamışımdır hiç) düşüncesi ile atılan adımlarla her zaman doğru sonuçlara ulaşılamayabiliyor, bu da bu örneklerden birisi bana göre..

Allah kaza bela vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya foto koyuluyorsa herkesin beğenmesini beklemek yanlış olur.

Beğenmeyen kişilere de laf edilmez. Foto konuluyorsa eleştirilere açık olacak kişi.. Olumlusuna da olumsuzuna da..

"xxx firması yapıyor onlardan daha zevkliymişsiniz meğerse" şeklinde bir ima ise yakışıksız...

Otomobile giden renk var renk var. Bırakın böyle extrem renkleri, siyah ve beyaz gibi temel renklerin olduğu arabalar var olmadığı arabalar var.

Bu renge gelecek olursak, bence çok "ucuz" durmuş. Olmamış baya..

"Dikkat çekecek" ya da "tek" olacak (bu da nasıl bir mantalitedir anlamamışımdır hiç) düşüncesi ile atılan adımlarla her zaman doğru sonuçlara ulaşılamayabiliyor, bu da bu örneklerden birisi bana göre..

Allah kaza bela vermesin.
    isteyen arabasını beyaz yapar isteyen kırmızı,yeşil,siyah vs kimseyi ilgilendirmez sonuçta herkesin kendi zevki.biz bu rengi beğendik ve farklı olduğu içinde bunu yaptık kimsenin beğenmemesi bizi ilgilendirmez.fotolarıda olumlu ve olumsuz geleceğini bilerek koyduk zaten beğenmedim diyenlere usturuplu yorumlar yapanlara bşey demedik olabilir tabiki ama böyle "ucuz" yorumlar gereksiz bize göre...
    INFINITE PERFORMANCE

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frankfurt Auto Show'da techart standındaki bu gt street rs'ten ilham alarak arabayı mat mavi kapladık ama burdaki herkes techart'tan bile zevkliymiş demekki yada techart firması çok zevksiz ve demode
    normalde hiç sallamam banane istersen yak arabayı çok da sikkome.. zaten sahibi beğeniyosa bize *** yemek düşer tarzında yazmıştım ama madem benden alıntı yapılmış ya techart zevksiz ya da bunlar denmiş, evet techart zevksiz..

amaç zaten farklı olmaktı ama anlayan var anlamayan var tabi...
    şimdi beğenenler anlıyo beğenmeyenler anlamıyo öyle mi. herkes beğenmek zorunda mı nası bi mantık bu. senin yaptığının şundan farkı yok.. bu adama da sorsan emin ol " anlamıyolar gardaş zevksizler" der.. pembe mini cooper ya da fiat 500 de gayet güzel ama şahine olmuş mu olmamış.. budur derdimiz..

Pembe panter | İzlesene.com Video

bu konu da da su nickli üyenin aracı var her kaplamada demediği kalmadı bütün forumun.. ağzını açmadı kız.. linkini gönderdiğim sayfada da mat mavi halinin fotoları var en beğenilen renklerden biri olmuş honda da.. demek ki rengin arabaya yakışıp yakışmamasının önemi var.. kızcaaza neler söylendi konuyu az oku en tepkili cevabı "teşekkürler, siz yaptırmayın o zaman aracınızı böyle ben seviyorum " oldu.. hangisi güzel şimdi senin tavrın mı bu mu

http://www.techturkey.com/forum/otom...en-vti-29.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normalde hiç sallamam banane istersen yak arabayı çok da sikkome.. zaten sahibi beğeniyosa bize *** yemek düşer tarzında yazmıştım ama madem benden alıntı yapılmış ya techart zevksiz ya da bunlar denmiş, evet techart zevksiz..

şimdi beğenenler anlıyo beğenmeyenler anlamıyo öyle mi. herkes beğenmek zorunda mı nası bi mantık bu. senin yaptığının şundan farkı yok.. bu adama da sorsan emin ol " anlamıyolar gardaş zevksizler" der.. pembe mini cooper ya da fiat 500 de gayet güzel ama şahine olmuş mu olmamış.. budur derdimiz..

Pembe panter | İzlesene.com Video
    ben beğenen anlıyo beğenmeyen anlamıyo diye bişey demedimki iyi oku amaç farklı olmaktı ama bunu anlayan anlamayan var dedim orda.herkes beğenmek zorunda değil tabiki kimseyede beğendirmek gibi bi derdimiz yok...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de beğenmedim.. Araç ne kadar iyiyse kaplama da o kadar kötü durmuş açıkçası.. Beğenen arkadaşlarda var, çok beğenen arkadaşlarda var tamamen zevk meselesi demek ki.. Bunlardan daha da önemlisi Kazasız belasız kullanmanız.. İyi günlerde...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)