Arkadaşım konuyu en baştan itibaren okudum, hem buradaki yorumlar hem emeklerin hem masrafların... Baya bir sıkıntı çekmisşin ve zevkte almışsın belli. Emeğine sağlık. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullan...
Arkadaşım konuyu en baştan itibaren okudum, hem buradaki yorumlar hem emeklerin hem masrafların... Baya bir sıkıntı çekmisşin ve zevkte almışsın belli. Emeğine sağlık. Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullan...
kaput altı foto istesek yiğit??
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Özüne dönmüş renk şahane
kit de yakışmış maşallah..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
çok can yakar bu araçmaşallah kazasız belasız
++++
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
8500-9000 dolar arasi bseye geldi buraya.ayri olarakta satiliyo sitesinde var hepsi yaziyo bi bak istersen.cok ugrastik sikinti cektik cok emek harcandi halada devam ediyo bi suru parca geliyo daha yapilicsk epey isi var ama verdiklerimizin karsiligin almaya basladik sonunda istedgimiz gbi olucak insallah.
INFINITE PERFORMANCE
Dün fenerde gördüm aracı, maşallahı vardı yine
Edit: Megane rs i görmüştüm ben, yanlış olduGolf R da yeni haliyle çok sıkı duruyor
Hayırlı olsun
bugün ilk defa çıkıp test ettik bikaç kere süre ölçtüm sonuç tahminlerimize çok yakın çıktı.
Tek kişi ile ölçümlerde 0-100 3.5sn 50-150 5.3sn 100-200 8.1sn çıktı. 2 kişi ölçümde 50-150 5.5sn 100-200 8.5sn çıktı.1-2 eksiğimiz var onlarıda tamamlarsak dahada alta indirebiliriz süreleri şimdilik ilk deneme için fena sayılmaz...
INFINITE PERFORMANCE
yiğit maşallah R çok yakışıklı olmuş.
kazasız belasız maşallah
Maşallah olayın sonu olmuş RMat mavinin söküldüğü iyi olmuş bence böyle 4 4 Lük maşallah tekrardan
![]()
AP Type-R
renk on numara olmuş şuanki hali. sevindim...
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)