User Tag List

Sayfa 27/29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon
549 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin şanzıman yazılımınıda emre'mi yapıcak yoksa başka firmadanmı alıcaksınız?Neden vazgeçtin dsg içini güçlendirmekten?yakıtın etkisi büyük tabi bizim burdaki değerler 97 oktan pompa yakıtı + methanol ile yani fark olması normal..
    Ben mekatironigi kanadaya gondermeden 4 gun once sinde emreye gonderdim lakin emre bana net konusamadi cunku oda yazilimda tecrubesizdi sanirim dsg yazilimdan bahsediyorum tabi...aradan zaman gecti ve o olayida cozmustur tabi...iyi yardim sever biri.benim dsg yazilimimla ilgili oraya geldigimde gorursun leventcim.vites atma hizi yada limitor varmi...debriyaji getirtecek sagolsun murat sanirim onunla iletisime gectim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mekatironigi kanadaya gondermeden 4 gun once sinde emreye gonderdim lakin emre bana net konusamadi cunku oda yazilimda tecrubesizdi sanirim dsg yazilimdan bahsediyorum tabi...aradan zaman gecti ve o olayida cozmustur tabi...iyi yardim sever biri.benim dsg yazilimimla ilgili oraya geldigimde gorursun leventcim.vites atma hizi yada limitor varmi...debriyaji getirtecek sagolsun murat sanirim onunla iletisime gectim
    bende levente sormuştum nasıl yapmayı düşünüyo diye.emre levent yazılım konusunda çok başarılı ama dsg için nasıl yapıyo bilmiyorum.debriyajı murat getirtecek dediğiniz murat enginmi yoksa?
    INFINITE PERFORMANCE

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminimki çok iyidir, tabikii imkanlar gelişti artık burdada yapılabiliyo diyorum ben. Benimki bi bitsinde izlenimlerimi paylaşırım senin launchunda bi değişim oldu mu mellih abi ve o şekilde kalkıs yapmayı hıc denedın mI?
    Zaten bu dsg yazılımı cok komplike bi olay değil, her verinin sifresi var, verilerin yerlerini ve bu sifreleri bulmak gerekiyo o şekilde değerler değiştiriliyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende levente sormuştum nasıl yapmayı düşünüyo diye.emre levent yazılım konusunda çok başarılı ama dsg için nasıl yapıyo bilmiyorum.debriyajı murat getirtecek dediğiniz murat enginmi yoksa?
    Senin debriyaji kim getirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin debriyaji kim getirdi
    Murat engin getirdi(almanya'dan buraya tasiyan yılda),sizinkini?
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bilmediğimden sordum zaten e peki stock sanzuman için tork sınırının olmaması çok riskli değil mi. HPA çok isim yapmış bi firma biliyorum, dsg yazılımında toplamda 40 küsür tane veri var ya seninkinde kaçı ile oynadılar melih abi ? sadece tork limitini kaldırıp deviri 8 bine mi çektiler?
    Benimkisi tam profesyonel direk yaris icin...bu degerlerin hepsi degisti.yanliz olay bildigin yada tahmin ettin gibi kolay degil bilgin olsun.hatta ben idda ediyorum.normal yazilimdan daha karmasik iyi para bayildim ve iyiki yaptirmisim hpa da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kulaktan dolma bılgı Detected Sevdım bu ısı...
    GTR ıle hep en kısık ayarda,egsoz yazılım varmıs gıbı yurudum!Hızlı ayarda hep problem cıktı,sureler 50-51 lere cıktı.Ne zamankı kıstım,hatta pıst odaklı dusuk basınc ve erken dolan prog attım,surelerım ıyılestı! 49,1 sec i,2 kısı yaptım! Bılsem rekor yapıyorum,o gun tek kısı kasardım. Kısık ayarda 100-200km surem 7,4 sec ıdı yigit...
    Cunku Apexde gaza oturdugumda patınaj ıle hem cızgım bozuluyor,hem dısa kayıyorum hemde ıdeal cızgıdekı kısa turu kaybedıyorum.Ki,cok cabuk hızlandıgı ıcınde,daha erken frene basmak zorunda kalıyorum,hıdrolık ısım artıyor,motor yag ısım artıyor,araba timing lerı gerı cekıyor,her sey allak bullak oluyor....
    Sende pıst ısını ogrendıkce,bana hak verıceksın. 12 yasımda ılk tecrubemı yasadım kart ıle,o gunden berı kendı capımda ugrasıyorum.
    EGT zaten rısklı sevıylere yukselıyorsa,o araba yurutulmez yıgıt,yıne benı anlamamıssın.Yanı long yada short,egt makıneyı zora kosucaksa cozumu bakılır. Yanı Meth,cooler yada spreyler kullanılır.Her manıfold long mu? Yanı kısa manıfoldlu onlarca farklı model motor var.
    Golf demekkı bu guclerı vıraj ıcınde kaldırıyor hatta ustunu ıstıyorsa,mutlaka degerlendır.
    Iyıkı o DSG debrıyaj kıtını getırmısız,mutlu mesut kullanman guzel. Bu yapıcaklarınla 8 duz yada altına ınersen(Stage 4 ıcın konusmuyorum)muthıs basarı olur "Bence". Mutlaka begenmeyen cıkıcaktır ama Golf R a gore tatmın edıcı basarıdır...
    Bende sevdim bilmeden yazip iyi biliyomus gibi cevirmek detected bende o yuzden dedimya aktarmamiz cok iyi kaybimiz yok viraj disina acilma cizgiui kacirma viraj cikisi patinaja kalma vs yok daha bile cok guc lazim cikislari ve duzlugu hizlandirmak icin.egt skintimiz yok o yuzden kullanim sartlarini goz onunde bulunarak dokum kisa yerine tubular manifoldu tercih ettik sonucta pistte 3000dd gitmiyoruz hep ust devir gdiyoruz ve bize oralarda hem yuksek guc hemde daha dusuk egt sagliyo kisaca demek istedigin bize long tube uygundu bizde onu kullaniyoruz.meth cooler vs var ztn daha ustunu degerlendiricez 1-2 aya stage 4e gecicez saolun bizde bekliyoduk ne zmn bsey getirdgini yazip belirticek bosuna girmemistir diye sonunda geldi insallah bizde 8 in altinda kolayca inicez ben 7.5 banko gozuyle bakiyorum kismetse dediginiz gibi buda golf icin supersport araclar ile rahatca mucadele edebilicek bi seviye olur...
    Ya sen Turkce okuyup anlamıyorsun yada ıcındekı onyargı,okudugunu anlamanı saglamıyor yigıt.
    Ben sana ne yazdım? "Golf demekkı bu guclerı vıraj ıcınde kaldırıyor hatta ustunu ıstıyorsa,mutlaka degerlendır." Dıye,yanı bu kıstasda aracın varsa ve suan durumu buysa,tabıkı ustune cık kı,elındekı avantajı kullan pıste. Daha nasıl anlatırım. Tabıkı tam gaz gıdıyorsun,tabıkı herseyı lımıtlerde kullanıyorsun ama Short tube varsa,ılla problem olucak dıye bır sey yok.
    Ben bu konuya ne zaman masallah,hersey ınsallah guzel gıder dıye yazdım? Aylar once! . Dıyorum ya,her seferınde sasırtıyorsun benı,yenı seyler ogrenıyorum dıye.YanlSenın etrafındakı ınsanlar fazla cıkarcı olmuslarkı,baskalarınıda oyle goruyorsun.Ben emnun olmana sevındım yazdım,bu ısın reklamını yaptım?Yada herkes Yıldanın onunde sıra mı oldu,aman bıze debrıyaj getır dıyeıs tanımısım.
    Ben sana cok once demıstım dusunduklerını yaparsan 8 olur dıye kı,burada kı hedef Super sport ıle mucadele degıl,kendı ıcınde Body kıtıyle,alt yapısı ve motoruyla ozgun bır otomobıl yaratmak olmalı.
    GTR da anlastık heralde,en azından dogrusunu ilk elden soyledım sana.
    Tekrar edıyorum,bence gayet basarılı hersey.....
    ben anlıyorum abi sen beni anlamıyosun bence.bende senin söylediklerinin aksini iddia etmedimki evet dahada üste çıkıcaz yolu var zaten yeterli değil yapıcaz dedm anlaşılmicak bşeyi yokki.biz biliyoruz murat abi ne amaçla yazdığını burda tanımayanlar dediğin gibi anlarda bizemi anlatıyosun abi boşver keşke herkes Yılda'nın önünde sıra olsada hep sen değil birazda o kazansa memnun olsa neyse konuyu saptırma murat abi nerden nereye getirdin saol tekrardan...
    ne zamanki HGP dsg debriyajının konusu açıldı bikaç sayfa önce sormaya başlandığında murat engin konuyu takip edip yorum yazmaya başladı.sonra görüldüğü gibi kendisi getirdiğini belirtti hemen.önceki postlarda göründüğü gibi dedim ben ne amaçla yazdığını biliyorum diye bide üstüne çevremizdekiler çıkarcı o yüzden kendisinide öyle görüyo olduk demekki doğru görmüşüz söyledim tabi o postlarda ama kimse anlamadığı için bişey demedi murat engin boşuna yazmaz demiştim dediğim çıktı yine!! yeni bi HGP mağduru daha mı geliyo yoksa
    INFINITE PERFORMANCE

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit,komiksin...
    Melih bana 3 ay once sordu,daha oncede sordu. Dogruyu ogren,Niye iskembeden konusuyorsun ki?
    Bu aksam tekrar aradi. Sacma bir amac pesinde kosuyorsun! Adam debriyaj istiyor,bunu kendide alabilir,bize muhtac degil!
    Kaldiki 2200 euro olan debriyajdan ne kazanc kalicak? Oradaki fiyat belli. Ayrica bu isten 100/200 euro mu kurtaricak beni.
    Tebrikler,buyuk is yaptin,ben fena oldum. Amacin beni bozmak ama burdan tutmaz kardesim bu.
    Bak demir abi ne guzel demis;biz paylasim yapalim,birbirimize yardim edelim ama senin bu tavrin ilginc.
    Diyorum ya,surekli sasirtiyosun beni,yanlis tanimisim seni,sasiriyorum seni tanidikca...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit,komiksin...
    Melih bana 3 ay once sordu,daha oncede sordu. Dogruyu ogren,Niye iskembeden konusuyorsun ki?
    Bu aksam tekrar aradi. Sacma bir amac pesinde kosuyorsun! Adam debriyaj istiyor,bunu kendide alabilir,bize muhtac degil!
    Kaldiki 2200 euro olan debriyajdan ne kazanc kalicak? Oradaki fiyat belli. Ayrica bu isten 100/200 euro mu kurtaricak beni.
    Tebrikler,buyuk is yaptin,ben fena oldum. Amacin beni bozmak ama burdan tutmaz kardesim bu.
    Bak demir abi ne guzel demis;biz paylasim yapalim,birbirimize yardim edelim ama senin bu tavrin ilginc.
    Diyorum ya,surekli sasirtiyosun beni,yanlis tanimisim seni,sasiriyorum seni tanidikca...
    sen daha komiksin murat abi kazançla ilgili olduğu için yazmadım getir getirme beni ilgilendirmezde sadece niçin,ne amaçla yazdığını belirttim sen itiraz ettin laf kalabalığına getirdin bende haklı çıktığımı göstermek için yazdım başka amaç aramaya gerek yok bende paylaşım yapıp başkalarına yardım etmek istemesem burda herşeyi ayrıntısıyla anlatıp detay vermem zaten.seni çözdük abi artık beni hiç şaşırtmıyosun
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigitim sunu merak ettim.eski kitini sana kim onerdi?birde negibi sikinti yasadin.simdi eski kitinden eser yokmu komplemi segistirdin...aksilikler i merak ettim...hgp magduru derken bilmek isterim aracima zarar gelmesini istemwm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigitim sunu merak ettim.eski kitini sana kim onerdi?birde negibi sikinti yasadin.simdi eski kitinden eser yokmu komplemi segistirdin...aksilikler i merak ettim...hgp magduru derken bilmek isterim aracima zarar gelmesini istemwm
    murat engin önermişti onun tavsiyesiyle aldık tabi şimdi kitten pek eser kalmadı 3-5 parça dışında.tamamen değiştirmedik ama kısmen değişti.hgp'nin burda distribütörü yok parçayı kendiniz getirin kendiniz muhattap olun hgp ile.aksi takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız karşınıda muhattap yada ilgili bi kişi bulamazsınız alman ya telefonlarını açmaz yada telefona karısı çıkar sonuca ulaşamazsınız,murat engin de mesuliyet kabul etmez aylarca mağdur olabilirsiniz.kendisi iyi bilir bu durumları...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim canim...sende ki yasananlar uzucu tabi...ama bilmiyorum soyle dusun.swn mekanil bir soeun yasadin.mekanik sorun ya takilan urunde sorun olabilir yada ihcilik sikintilidir...burda beklwnti bagzi kapilari acar.mesela hatirliyorum aylar once araci pist icin yapiyoruz 430 lar bana yeter derken.simdi stage 4 e karar vermissin 500 ustu istiyorsun.pistte o guclerde gidemezsin araci dinlendirmen gerekecek.zaman yarisinin oldugu yerde s tage 4 olmaz bunu unutma...hgp bugun dunyanin en iyi r ini yapti azimiz acik seyrettik 700+ lar vs vs...adamlarin magzemeleri iyi emme manifoltundan tut kitlere kadar...sana denk gelmesi olumsuzluklarin hgp firmasindan sogutmus.bak romanyadaki adama revodan nefret ediyor.ama ben memnunum ve bircok kisi memnun...tabi bu isler cocuk oyuncagi degil.saglikli dusunmek lazim.sen dsg debriyajindan memnun oldugun icin alacam referansim sensin mesela...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    murat engin önermişti onun tavsiyesiyle aldık tabi şimdi kitten pek eser kalmadı 3-5 parça dışında.tamamen değiştirmedik ama kısmen değişti.hgp'nin burda distribütörü yok parçayı kendiniz getirin kendiniz muhattap olun hgp ile.aksi takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız karşınıda muhattap yada ilgili bi kişi bulamazsınız alman ya telefonlarını açmaz yada telefona karısı çıkar sonuca ulaşamazsınız,murat engin de mesuliyet kabul etmez aylarca mağdur olabilirsiniz.kendisi iyi bilir bu durumları...
    Hgp iyi firma diye biliyorum,ne gibi sorunlar yasadi iz kitte ?
    Son testlerde 0-200 u avenadorla birebir ayni 9.1 saniye diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim canim...sende ki yasananlar uzucu tabi...ama bilmiyorum soyle dusun.swn mekanil bir soeun yasadin.mekanik sorun ya takilan urunde sorun olabilir yada ihcilik sikintilidir...burda beklwnti bagzi kapilari acar.mesela hatirliyorum aylar once araci pist icin yapiyoruz 430 lar bana yeter derken.simdi stage 4 e karar vermissin 500 ustu istiyorsun.pistte o guclerde gidemezsin araci dinlendirmen gerekecek.zaman yarisinin oldugu yerde s tage 4 olmaz bunu unutma...hgp bugun dunyanin en iyi r ini yapti azimiz acik seyrettik 700+ lar vs vs...adamlarin magzemeleri iyi emme manifoltundan tut kitlere kadar...sana denk gelmesi olumsuzluklarin hgp firmasindan sogutmus.bak romanyadaki adama revodan nefret ediyor.ama ben memnunum ve bircok kisi memnun...tabi bu isler cocuk oyuncagi degil.saglikli dusunmek lazim.sen dsg debriyajindan memnun oldugun icin alacam referansim sensin mesela...
    o yüzden az önce dedim parçayı kendiniz getirin olurda bi sıkıntı yaşarsanız en azından kendiniz muhattap olursunuz.Hgp kesinlikle kötü bi firma demedim yanlış anlaşılmasın.parçalar gayet kaliteli işçilik iyi.bizde kitte çıkan sorun turbo'nun palinin ve housing'inin arızalı olmasıydı bu arızayı kabul ettikleri halde aylarca yenisiyle değiştirip yollamadılar.dikkat ederseniz yürüttükleri araçlar hep atmosferik makineleri turbolayıp yürüyen araçlar.bahsettiğiniz golf r motoruda r36 passat motorunun çift turbo uygulanmış hali.fakat bu 2 litre turbo motor konusunda aynı başarıya sahip değiller henüz.nitekim yaptıkları stage 4 446hp lik aracın 100-200 süreside 9.7 sn!! yani kısaca aşırı beslemeliyi iyi yapamıyolar ama r32 gibi kuru makineyi aşırı beslemeyle iyi yürütmede başarılılar...onun dışında çok detaya girmiyorum şuan halkla ilişkiler ve satış sonrası kısmı insanı arabasından soğutmaya yeter.debriyajdan memnunum bi sıkıntı yok ama dediğim gibi olurda çıkarsa kısmına dikkat...

Edit:Neden stage4 yada 500 hp üstü pistte gidemeyelimki?bi yerini yaparken diğer tarafı eksik bırakmıyoruz herşeyiyle ince ayrıntısına kadar düşünerek yapıyoruz,yağ soğutucular,şanzıman soğutucular hatta motor kulakları bile değişiyo.bunları aslında sizinde yapmanız lazım aracınız güçlü yağınız çabuk ısınıyodur sizinde,mazallah motor kulaklarıda kopabilir sonucunu zaten biliyosunuzdur.sizde bunlar varmı taktınızmı?biz zaten pistte kullanıcağımızı hesaba katarak yapıyoruz rahatlıkla stage4 te pist koşturabilicez ısı problemleri olmadan sağlıklı şekilde...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit muhattap yok oylemi?artik iyice isin okunu cikariyosun!
    Senle mailler yazmadik mi?kac kez aradik?adam bile yolladim tum masraflarini karsiliyarak! Cebimden odemedim mi geri donusum parca paralarini? Adam turboyu vermiyordu!
    Kac kez kapi kapali,donmedik mi?
    Turbo arizali cikti,farkli sorunlar arayip zaman kaybetmedik mi?
    Hgp kitlerini sen dahil overken ne degisti yigit? Yada dsg den memnunum diyorsun aylardir.
    Nedir sorun,nedir alip veremedigin? Soylede rahatliyalim artik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit muhattap yok oylemi?artik iyice isin okunu cikariyosun!
    Senle mailler yazmadik mi?kac kez aradik?adam bile yolladim tum masraflarini karsiliyarak! Cebimden odemedim mi geri donusum parca paralarini? Adam turboyu vermiyordu!
    Kac kez kapi kapali,donmedik mi?
    Turbo arizali cikti,farkli sorunlar arayip zaman kaybetmedik mi?
    Hgp kitlerini sen dahil overken ne degisti yigit? Yada dsg den memnunum diyorsun aylardir.
    Nedir sorun,nedir alip veremedigin? Soylede rahatliyalim artik...
    evet yok murat abi varmı hani nerde sen demiyomuydun yok almana ulaşamıyoruz mail atıyoruz cevap yok karısı çıkıyo laf ediyo kapatıyo arıyoruz ulaşamıyoruz vs diyen daha neyin muhattabı olduğundan bahsediyosunuz o yüzden aylarca arabayı kullanamadık yattı unuttunuz sanırım...az öncede dedim hgp kötü değil gayet kaliteli işçilik iyi vs satış sonrası kötü diye önceki yazımı okumadan yazıyosun heralde tekrar yazmim...aylar önce hay bu alman şöyle hay ben bu almanın bilmemne bunlarla iş yapılmaz bunlar şöyle diyodunuz şimdi ne değişti niye savunuyosunuz distribütörlükmü alıcaksınız yoksa?
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılarını degıstırme,ortadan yaz barı
    Dıstrıbutorluk alsam,cokda alırdım bılıyorsun.
    Almana kac defa ulasmaya calıstık,3 aradım 1 muhattab buldum!Dogru mu? Yada mac maıl yolladım,sana kopyaları var,hatta sende de maıller yazmıstık.
    Sımdı kodumun almanı musterı ılıskısı boyle dıye ben ne yapabılırım?Elımden gelenıde yaptım kı,zaten su gerı donusum parca hıkayesını fark edememem bana yıne kac euro ya mal oldu,artı ekstra adamın gıt gel masrafı.Yahu kapısına adam yolladım muhattab bulamadım.ısın arkasında durmasam bu sınır harbını nıye yasıyayım?.
    Sen olsan,ıs yaparmısın?Bak ben neyse onu yazıyorum.Bugun oyle bugun boyle konusmuyorum yıgit...
    Neyı savunuyorum ben yıgıt,bu sorunları herkese anlattım.Ben sadece bunlarla gorusmuyorum,ılıskıde oldugumuz 7 alman fırması var,cogu boyle bu davarların! aklı fıkrı ısde ve tatılde,dıger hersey zayıf.Ha ıscılık parca marca kalıtelı ama uzaktan ıs yurutmek zor.Artık herseyı yılda goturuyor,benıde mısafır edıyor artık,yakında musterı gozuyle bakar...
    sen ıyıce dagıldın artık,nasıl nereden acık bulupda laf sokarımın derdındesın.Guzelım konu nerelere gelıyor.
    Tebrık edıp,guzel demek bıle sana yetmıyor.
    ıcınde genclık var ama yazdıklarını ıerıde okursun,adam adama her yerde lazım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılarını degıstırme,ortadan yaz barı
    Dıstrıbutorluk alsam,cokda alırdım bılıyorsun.
    Almana kac defa ulasmaya calıstık,3 aradım 1 muhattab buldum!Dogru mu? Yada mac maıl yolladım,sana kopyaları var,hatta sende de maıller yazmıstık.
    Sımdı kodumun almanı musterı ılıskısı boyle dıye ben ne yapabılırım?Elımden gelenıde yaptım kı,zaten su gerı donusum parca hıkayesını fark edememem bana yıne kac euro ya mal oldu,artı ekstra adamın adamın gıt gel masrafı...
    Sen olsan,ıs yaparmısın?Bak ben neyse onu yazıyorum.Bugun yle bugun boyle konusmuyorum yıgit...
    Neyı savunuyorum ben yıgıt,bu sorunları herkese anlattım.Ben sadece bunlarla gorusmuyorum,ılıskıde oldugumuz 7 alman fırması var,cogu boyle bu davarların! aklı fıkrı ısde ve tatılde,dıger hersey zayıf.Ha ıscılık parca marca kalıtelı ama uzaktan ıs yurutmek zor.
    sen ıyıce dagıldın artık,nasıl nereden acık bulupda laf sokarımın derdındesın.Guzelım konu nerelere gelıyor.
    Tebrık edıp,guzel demek bıle sana yetmıyor.
    ıcınde genclık var ama yazdıklarını ıerıde okursun,adam adama her yerde lazım....
    benim yazdıklarım gayet açık hiç bişeyi değiştirmedimde görünen köy kılavuz istemez sende bizim nerelere ne kdar masraf yaptık astarı yüzünden pahalıya geldiğini biliyosunuz.bende ne yaşadıysak onu yazıyorum hgp ile ilgili sorunlar soruldu onlara cevap verdim ki bizim yaşadığımız sıkıntıları başkalarıda yaşamasın diye.ne yazmamı istiyosun murat abi sen söyle hgp sorunsuz hiçbi sıkıntı yok herşey çok iyi çok güzel kesinlikle tavsiye ederimmi demem lazımdı,eğer onu istiyosan öyle yazim problem değil mutlu olucaksan ama bak kendinde söylüyosun almanlar böyle kardeşim ben napabilirim diye demekki bi takım sorunlar varmış dimi bunu gizlemenin anlamı varmı.biz zaten hgp defterini çoktan kapattık geçmişi bıraktık önümüze bakıyoruz artık bu konuları konuşmanın bi anlamıda yok detaya girmiyorum o yüzden.okudum öyle yazdım doğru almanla iş yapmak zor o yüzden dikkatli olsunlar konuyu eski sıkıntılarla bölmeyelim artık gereksiz yerlere geliyo...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit seninde hakli oldugun yerler yok degil hani...sikinti yasiyorsun muhatap bulabilecegin biri yok...kafayi yigorsun sonra bu is neden cozulmuyor diye...ben 1.5 yil once araci povershop a biraktigimda tam 45 gun abartmiyorum stage 3 yazilimini bekledim revodan.cildirdim artik neden yazilimi gondermiyorlar diye.kendim iletisime gectim .ilkkez golf r a stage 3 yapilacak onun icin ugrasiyoruz dediler.ve aracim 2 ay istanbul poversopta kaldi...dellendim iki sefer istanbula gelip aracimi kontrol ettim oyle yatiyordu...dunyanin en hart yazilimi revo diye tercih ettim pismanda degilim hani...senin yasadigin sikintilari zaten kaldiramam yuregim dayanmaz...bu soyle dusunuyorum debriyaj cokta sikinti yasamam diye dusunuyorum.allah gostermesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)