Maşallah iyi kar yağmışBu arada kesinlikle ek tamponu olması lazım
![]()
hayırlı olsun aracınız güzel
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Arabamın ben kullanırken fotosu yoktu hiç.Onu da çektik bugün ama pasaklı haliyle çıktı : ) Yazın boyadan sonra güzel çekimler yaparim inş
![]()
Son fotoda ön basık olsa mükemmel olurdu valla... Bu arada güzel arabanız var Allah kaza bela vermesin...
Masallah Zafer, o karin altindakinin senin araba olduguna emin misin?![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
EG'e bir parça daha ekledim stoplardan sonra.Gönül isterdiği EG9 Ferio spoiler alayım ama doların fırlamasından sonra o hayalimden bir süreliğine vazgeçtim. Ben de İzmit'den Hakan abi'den eski B16 Sedan EG'inden kalma spoileri aldım.Boyayı beklemek üzere kenardaki yerini o da almış oldu.
Geriye artık şu model sislerim kaldı
Ön lip olarak imkan olursa bu lipten almayı düşünüyorum.
Aslında gönlümden geçen Mugen ön lipti ama onu da dolardan dolayı bir başka bahara erteledim
![]()
Bakım zamanı yaklaştı EG'in.Hepsiburada'dan bi yağla beraber bi kaç parça bir şey aldık.Cam sil yağın yanında hediye olarak geldi.
Liquo Moly karter temizleyici hakkında güzel yorumlar vardı.Yağ değişiminde bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak.
Motorda biraz yağ kalıntıları vardı.Onları temizlemek için denemelik Motor temizleyici aldık.
Cam suyuna atmak içinde Sonax'ın ürününden aldık.Yorumlardaki gibi olacak mı bakalım.
metal sibop kapakları aldım ama çalınacaktır büyük ihtimalle çocuklar tarafından buralarda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)