Hayirlisi olsun. Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız... hayırlı olsun çok güzel duruyor
hayırlı ugurlu olsun yenı aracın.
arabayla ılgılı ızlenımlerımı aktarırmısın burada.
bende gecenlerde 2001 163 luk elegance alıyordum takasta anlasamadık. aslında bmw coupe alasım var ama 320 trıptonıkler hantal kalıyormus, buyuk motor alsam vergı,yakıt dezavantajları var.
mercedeste w210 kasa kullanıyoruz pederde var sanzumanı cok sert,ornegın cıvıcte vıtesı bosa atıp tekrar D ye cektıgımde vıtes gecısını hıssetmıyorsun, mercedeste cok fazla hıssettıyor.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Çok teşekkür ederim. 320'de yakıtta çok zorlardı gibime geliyor hocam ya
Konfor ve performans olarak harika bir araç tabi bana göre Astra 1.3 Cdti'dan indikten sonra192 HP olan modeli bu. Sürekli Mercedes kullanan bir abimden aldığım fikir ve çoğu kişi bana 192'liklerinden al diğerleri hantal kalıyor dediler. Şuan için hiçbir sıkıntı ve sorunum yok gayet konforlu, atik ve hoş bir araç. Gerçekten tavsiye ederim... Fiyat olarak ortalama 32.000 civarına temiz bozulmamış araçlar var. Birazda düşünce meselesi model yüksek olsun derseniz. Opel vb. sınıftaki araçlara binilebilir ama bir yanda 1999-2000 model Mercedes. Ben modelden dolayı sıkıntı yaşanır diye düşündüm ama bu saatten sonra değiştirirsem tekrardan Mercedes alacağıma eminim
Çok teşekkür ederim sağolun.
Vay vayy
maşallah kazasız belasız çok çekici duruyor
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)