Maşallah , iyi günlerde kullanmanız dileği ile..
Printable View
Maşallah , iyi günlerde kullanmanız dileği ile..
anaaammm, maşallah diyorum. geçen oğlum (6 yaşında) yolda giderken işaret etti, "Baba bu tam bana göreymiş, alalım mı bana bundan?" koptum vallahi :)
maşallah çok sevimli araç=)
kazasz belasz inş.
teşekkür ederiz =))
kazasız belasız :) nekadar yakıyor araç ?
ne şirin şeymiş bu :D
kazasız belasız kullanmak nasip olsun :) çok sirin araçlar trafiğin zıpırları bana göre bunlar :D
cep mobil dedikleri bu olsa gerek :D
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız.
Hayırlı olsun Buğra :) Tam Bolu' ya göre..
çok hoş maşallah
teşekkürler. çok fena bende çok seviyorum.
evet trafikte fena :D bazen çok işime yaramıyo değil =))
bazen kilitlediğimde ATM hesabı 4 kişi kaldırıp kaçıracak diye korkmuyo değilim.
çok teşekkür ederim.
3.5 saatte gidiyoruz Bolu ya. 3-4 hafta sonra yine gidebilirim =))
çok teşekkür ederim.
Bayağı uzun yol yapmışsınız, acaba konforlu bir yolculuk oldu mu? Ortalama kaç km hızla yolculuk ettiniz? Kazasız, belasız kullanın. :)
teşekkür ederim. 2 saatten sonra koltuklar biraz yoruyor onun dışında ara ara sıcak sıkıntı yarattı ama onun dışında rahat. 80-90 arasında gezdim hep. 120 ye kadar yolu var ama çok acil durumlarda kullanıyorum. onun dışında büyük araçların yanından geçerken yada onlar benim yanımdan geçerken öyle çok büyük bi sorunda yaşamadım savrulma gibi etkiliyor ama çok bi etkileme olmadı. kullanımı rahat bir araç 2 saatten sonra yoruyo ama onda da 5 dakikalık bir mola yeterli oluyor.
Zamanında kullanma şansım olmuştu. Gerçekten aşırı pratik ve ekonomik bir araç.
Maşallah. Güle güle kullanın
roket roket maşallah allah kaza bela vermesin :) dünyanın en güzel arabası herkesin kendi arabası :)
kazasız belasız güle güle bin benimde ilk aracım altoydu :)
pratikliğine bende hastayım. insanların ihtimal vermediği yerlere girip çıkıyorum :D
teşekkür ederim.
kasa yürüyen aynı verdiği zevkte aynıdır ama Alto lar biraz daha boş Maruti lere göre donanım olarak.