Maşallah , iyi günlerde kullanmanız dileği ile..
anaaammm, maşallah diyorum. geçen oğlum (6 yaşında) yolda giderken işaret etti, "Baba bu tam bana göreymiş, alalım mı bana bundan?" koptum vallahi![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız.
Hayırlı olsun BuğraTam Bolu' ya göre..
çok hoş maşallah
teşekkürler. çok fena bende çok seviyorum.
evet trafikte fenabazen çok işime yaramıyo değil =))
bazen kilitlediğimde ATM hesabı 4 kişi kaldırıp kaçıracak diye korkmuyo değilim.
çok teşekkür ederim.
3.5 saatte gidiyoruz Bolu ya. 3-4 hafta sonra yine gidebilirim =))
çok teşekkür ederim.
Bayağı uzun yol yapmışsınız, acaba konforlu bir yolculuk oldu mu? Ortalama kaç km hızla yolculuk ettiniz? Kazasız, belasız kullanın.![]()
teşekkür ederim. 2 saatten sonra koltuklar biraz yoruyor onun dışında ara ara sıcak sıkıntı yarattı ama onun dışında rahat. 80-90 arasında gezdim hep. 120 ye kadar yolu var ama çok acil durumlarda kullanıyorum. onun dışında büyük araçların yanından geçerken yada onlar benim yanımdan geçerken öyle çok büyük bi sorunda yaşamadım savrulma gibi etkiliyor ama çok bi etkileme olmadı. kullanımı rahat bir araç 2 saatten sonra yoruyo ama onda da 5 dakikalık bir mola yeterli oluyor.
Zamanında kullanma şansım olmuştu. Gerçekten aşırı pratik ve ekonomik bir araç.
Maşallah. Güle güle kullanın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)