hayırlı olsun allah kaza bela vermesinnn![]()
eyvallah arkadaşlar saolunkanka sana zaten sorulmaz kediye ciğer sormak gibi bişey bu
tercihim janttan yana olabilir
![]()
Maşallah tertemiz araç
Jant olarak farklı olsun Rc 303 dene![]()
Coğrafya kaderdir
tenekelerle dip bas bitir olayı![]()
maşallah tertemizjant işi artık çok genelleşti bence farklı bişeyler tasarla ben benim arabayı aldığımda tipik bi lacivert şahindi cms 40lı jip gibi
sf330 lastiklere teneke jantları koydum aracı bastım üstünede port bagaj yedek lastik bir ikide bavul koydum önede takoz karlık
gören dönüp dönüp bi daha bakıyo
![]()
aracının beyaz olması avantaj bence janta vericeğin parayla lastiklerini ve ufak tefek dokunuşlarla dış görüntünü güzelleştir mesela tenekeleri ofsetli yaptırabilirsin göstersin diyede beyaza takata green'e pembe yada turuncuya boyayabilirsin ? ben tenekeleri 106larda olan bal köpüğüne boyadım mesela
![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
eyvallah saolasın biliyorum senin aracı yanlış hatırlamıyosam ldm diydijant konusunda kararımı verdim gibi spoon mat siyah köküne kadar da basmayı düşünmüyorum tabi değişebilir zaman göstercek
![]()
kardeşim benden sana bir tavsiye yapacaklarının listesini yazıyorum..
**öncelikle ön tampon ve panjuru sök at. git orjinalini al. gram yamuk olmasın .sıfır gibi hallettir.
**kapılara ve yanlara doğan s çitasından taktır
**jantlara gelince brock jant yada beyaz bir dışarı doğru hafif ofsetli jant at![]()
**ön cam dahil komple siyah film çek
**farları ve sisleri siyah film kaplat
**aracı yerle bir süründür.
**güzel bir pasta cila çek. hafiften bir set. egzos yapma . bin gez..
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.)
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlar için;
@erdinçanjur hiç olmadı zaten şuan uygun durumu bekliyorum orjinalini kestirip güzel bişey yapcaz inşallah film çekilcek ,dediğin tarzda jantta düşünüyorum bakalım kısmet
*inceden bi tesisatımız var şuan o yetiyo kutu basımız mid takımı vs.
*biraz incek aşşağıya çok havada fark karartma konusunda kararsızım nemlenme olayı beni deli ediyo..tavsiyeleriniz için saolun tekrardan,elimizden geldiğince yapıcazz artık bişeyler![]()
Bu haliyle bile basılsa çok iyi olur maşallah.![]()
enough ?
maşşallah kaza bela vermesın allah ben burdayım dıyor![]()
Erdem's Custom
+90 532 491 40 39
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)