Maşallah kazasız belasız... çok diri dururyor
Printable View
Maşallah kazasız belasız... çok diri dururyor
Maşallah, kazasız belasız...
Dün akşam ani bir kararla , arabanın içini komple söktüm. Sparco koltuk , sparco direksiyon taktım. Bildiğin karting arabası oldu :) :) :)
Orjinal 1.6 - 8v problemsiz motorunu üzerine koydum , sıkıntısız , eksiksiz.. Az yakan , az giden , yakışıklı , ucuz araba isteyene S A T I L I K .. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.
degerını bılen ellerde olması bızlerı mutlu eder:)
7000tl. Ye bu güzellik bedava ..........
hay maşallah çok diri temiz ve güzel görünüyor abi hayırlı olsun. kazasız belasız gazlamalar ;)
araç süper ya 2010 hatasız aracımdan daha diri duruyor moral bozdu :)
maşallah :) dyno ya çıktınız mı kaç hp civarlarındadır ?
çok diri bir araç çok severim 205leri
maşallah
güle güle kullanın...
Maşallah kazasız belasız :)
Yeni sahibi kim oldu acaba !
Hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaslar saygılarımla,Lutfen yardımcı olunuz...Bende peugeot 205 1.6 gti 1990 model bır arac var ve bana acıl olarak krank lazım nereden temın edebılırız ??? dıger parcaların hepsı degıstı sekman pıston gomlek kol yatakları devırdaım akla gelebılecek hersey on takımda kı ama su anda bırtek krank eksık ve bulamıyorum bana yardımcı olabılecek kım varsa ne olur bır mesaj atsın arasın :) 05354522197 nerede olursa olsun geleyım goruselım...
Satıldımı araç ?
Çok iyi allah kaza bela vermesin,maşallah :)
Araç satılık arkadaşlar , ilgili arkadaşlar detayları benden öğrenebilir , bir kaç saate sahibinden de ilanı yayınlanır oradan da bakabilirsiniz. Ucuz , yakışıklı , az yakan spor araba.
Fiyat_____ 8250 Tl
Son Oluru__8000 Tl