valla allaha cok sukur suan ıcın bı sıkıntı yasamadık 10senedir.. son 6senedirde araçla gitgel yapıyoruz bir sıkıntı yok..
- K -
________
Dr.Ecu
w203yakıttan bahsedebilirmisin ? 2005 2006 sport editionlar çok hoşuma gidiyor.Motorları hakkında pek bilgim yok.Sahibinden de çok farklı hplerde c180ler var
2004de özel seri fln. C den korkulmalımı ?
#eksikpazar
Maşallah yavrum boncuk boncuk
Hem gidiyor hem az yakıyor hem yanlıyor hem de konforlu mis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tam aynalı değilde siyahımsı aynalımsı bi film var hoc ahmet abinin orda gormustum aklım o filmde kaldı ondan yapcam muhtemeleneyw ciğer
5.2-6lt uzun yol
şiçi trafiğine göre 6-9lt yakıtı var dizelin chipsiz..
C'den korkulcak pek bişey yok kronık arızası yok vsvsama bnzinlisi nasıldır yakıt olarak bilemicem malesef..
@ekrembaba
tenks
@yavuz
ben post atarken yazmısın kankacım aynen dediğin gibi ama ah bi chip bide biraz daha sert olsa dha bi şön yanlicam emmee artık kısmetkomfordan ödün versem bu sefer ondan yakıncam en güzeli böyle
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
dizelin gözünü seviyim,maşallah Onur çok güzel gözüküyor,gerçi hala gözüm puntoyu arıyor ama![]()
Serdar TURGUT
onur far al combo kesin.. 5 yaş gençleşiyo araba![]()
kankacım dediğim gibi far alcam ztn ama tamponlar ve marşpiye ile birlikte alcam classic tamponuna gidipte mercekli far takmam yani![]()
kt6 ztn amg jantının replikası gibi o yüzden orjinale yakında duruyo güzel oldu bence de ztnteşkür herkese ah bide pistgününde foto ceken olaydı
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Masallah kazasiz belasiz..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
surucu kapısının aynasıyla yolcu kapısındakı ayna nın yerlerı farklımı ? yanı sankı sofor kısmındakı daha yukarda yolcu kısmındakı daha asagıda gıbı gozuktu bana 1. resımde dogrumudur ?
genel olarak gayet dırı duruyor arac maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)