Masallah cok iyi kazasiz belasiz..
Masallah cok iyi kazasiz belasiz..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah stage 2 ye göre çok iyi değerler gerçekten. Peki aynı parçalarla revo stage 2 standart yazılım kaç veriyor ? Bu arada aem filtrenin resmi var mı sesi nasıl ? Sanırım custom boru kullandınız filtre için. Egsoz ne kadara mal oldu sesi nasıl ? çok soru sordum ama ayn ıuygulamaları bende yapmayı düşünüyorum çünkü![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
öncelikle revo stage2 kaç hp verir bilmiyorum ama onunda yaklaşık bu değerlere yakın olcağını tahmin ediyorum.aem filtrenin sesi oldukça güzel boru olarak ewt custom kullandık.egzost sistemi toplam downpipe la beraber 700 tl ye mal oldu ve sesi gerçekten fazlaca tatmin ediyor.Ayrıca filtrenin resmide aşağıda Önemli değil kardeşim nedemek
![]()
motor kapağını kendin mi taktın ? Bu arada Maf sensörü nerde onu göremedimBen de aynı bu şekilde filtre getirmiştim ingiltereden, tek farkı borusu demirdi, hatta powershopta takmışlardı, sesi o kadar kafamı şişirdiki geri sökmek zorunda kaldım. Egsoz bende yaptırıcam ama sessiz olmasını istiyorum. Arabayı bırakmadan yapabilir mi pipe la egsozu iskender acaba
![]()
öncelikle aracım 2011 model olduğu için bu araçlarda kullanılan motorlar yeni nesil motorlar oyüzden filtrede maf sensörü yok filtre borusunu alparslan abiden aldığımda sensör yeri vardı onu tornacıda kapattırdık yeni nesil motorlarda sadece map sensörü var ve tüm veriyi ordan okuyor egzost olarakta fazla ses çıkarmayan bi egzost düşünüyorsan miltek al derim powershopta var arabayı bırakmadanda çok zor çünkü iskender çok yoğun çalışıyor belki sakin bi anını denk getrrrsen sabah verirsin akşam üzeri gibi çıkar motor kapağı orjinal
map sensörü olayı çok iyimiş gerçekten, benim araç 2007 motor kapağı daha büyük filtreyide içine alıyor. Milltekleri biliyorum çok güzel ama çok para harcamak istemiyorum aracı satıcam çünkü. Yazılım ve dumpvalve var zaten bende, dedim bi iskenderle stage 2ye atlar çözerim işi az bi parayaFiltre zaten kolay.. Aracın çok güzel olmuş kardeşim maşallah allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.
kardeşim maşallah harika iş çıkarmışsınız.uzun bir bekleyiş oldu ama deydi zannedersem..kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)