kanku o alt bıyık sacı olmamış gibi duruyo gene
silecekleri sıfır aldım komple mekanizmasıyla beraber o şekilde duruyor kapandığında bende dokunmadım
kanka süper oldu orası ışık yüzünden öyle duruyor yansıma senin renk kodu aynı muhtemelen sıfır boyarsan bu rengin çok acaip olduğunu görürsünalimnyum folyo gibi fazla yansıtıyor ışığı
RACE WERKS
şöyle şeyler gördükçe insan alıp uğraşası geliyo..
maşallah kazasız belasız..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
kaç para istiyosun moruk![]()
RACE WERKS
Süper oluyor...
Ön lip ve orijinal ölçüde bir GTi yada GTD yazısı ile bana kalırsa çok daha güzel pozlar verecektir.
VAG candır...
hayırlısı olsun buradan mk1 almak isteyenlere benim aracın benzinli replikası diye satabiliriz
gozukmuyorsun hiç
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da verememlip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda
RACE WERKS
panjur amblemleri yurtdışı dahil olmak üzere biraz karaborsa olmuş durumda eğer uygun denk gelirse alırım yoksa 45€ bir yazıya da verememlip bakınıyorum onu alıcam sanırım en kısa zamanda[/QUOTE]
45 euro değilde , bi GTD yazısı çıkma bile olsa çok net olur
bideki mk1 jetta 1.6 dizel oldugu için DIESEL yazısı var sadece
babam ile görüşürüm , arkadaşlarında GTDci çok , belki çıkar birşeyler![]()
çıkma diyorsun da piyasada kaç tane gtd var ki zatenmk2 olsaydı onların yazısı kıyamet gibi araç da çok zaten ama mk1 olunca biraz zor sen yinede bak bulursan sevinirim tabiki
![]()
RACE WERKS
kocaman olsun benim olsun![]()
RACE WERKS
malı batsın zenci yapıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)