Golf MK1 GTD

Thread: Golf MK1 GTD

1. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    haftasonu garajda olucam istersen oraya gel laflarız
    RACE WERKS

2. BthnKrkt's Avatar

BthnKrkt said:
    Abi cidden cok hafifmis tam hatrlamiyorum ama bizim mk2 1000 kg den fazla geliyordu. 2 kasa arasi bu kadar kg farki oldugunu sanmazdim. Bu arada bu 1.6 TD lerde kac cesit turbo var? Bu basinca nasil dayaniyor Birde 6000 iyiymis gerci benzinli motor gibi cok degisik bi yapisi vardi.

3. levent's Avatar

levent said:
    Quote Originally Posted by BaTu-Rc View Post
    Abi cidden cok hafifmis tam hatrlamiyorum ama bizim mk2 1000 kg den fazla geliyordu. 2 kasa arasi bu kadar kg farki oldugunu sanmazdim. Bu arada bu 1.6 TD lerde kac cesit turbo var? Bu basinca nasil dayaniyor Birde 6000 iyiymis gerci benzinli motor gibi cok degisik bi yapisi vardi.
    mazot pompasını da modifiye etmiştir serdar

mk1-2 arasında ciddi fark olduğunu gti tarihçesini okurken görmüştüm, mk2 gti mk1 den ciddi yavaş o yüzden pek sevilmemiş zamanında o yüzden şaşırtmadı ki mk1'in atmosferik dizeli bile kötü gitmiyor, emrsener deki

4. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    Batu 1 kasada travers falan yok kasa olarak da ufak ondan dolayı hafif oluyor 2-3 tip turbo çıkıyor oem olarak gayet büyükler. bende piyasadaki dizellerin çoğundan büyük diyebileceğimiz K24 turbo var bu turbolar çok dayanıklı 35psi a kadar sağlıklı basabiliyor. K26 ya upgrade edicem muhtemelen onuda ilerde. mazot pompasıyla oynadım biraz 7000 dönebiliyor sorunsuz büyük turboları doldurmak için devir dönmek şart
    RACE WERKS

5. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    Levent mazot pompası üretiyorum ben evde o derece
    RACE WERKS

6. umutcan's Avatar

umutcan said:
    İstanbul'a şube açmalısın Golf Mk1 garajı açalım beraber

7. umutcan's Avatar

umutcan said:
    Quote Originally Posted by tdipower View Post
    Batu 1 kasada travers falan yok kasa olarak da ufak ondan dolayı hafif oluyor 2-3 tip turbo çıkıyor oem olarak gayet büyükler. bende piyasadaki dizellerin çoğundan büyük diyebileceğimiz K24 turbo var bu turbolar çok dayanıklı 35psi a kadar sağlıklı basabiliyor. K26 ya upgrade edicem muhtemelen onuda ilerde. mazot pompasıyla oynadım biraz 7000 dönebiliyor sorunsuz büyük turboları doldurmak için devir dönmek şart
    Peki motor bloğu bu basınçlara dayanabilecek yapı da mı ?
    Örneğin Integra da stock motora 14 psi'dan sonra tehlikeli olabiliyor.

8. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    hondaların blok aliminyum olduğu için blockguard kullanmak zorunda kalıyosun basınç basmak için oysa vag blokları cast iron demir döküm ondan dolayı sıkıntı olmuyor 3bar üstü basabilirsin vag bloğa
    RACE WERKS

9. BthnKrkt's Avatar

BthnKrkt said:
    hondaların blok aliminyum olduğu için blockguard kullanmak zorunda kalıyosun basınç basmak için oysa vag blokları cast iron demir döküm ondan dolayı sıkıntı olmuyor 3bar üstü basabilirsin vag bloğa
    Abi bizdeki mk2 nin pompayi acsak cok yakarmi ? Birde yag-mazot karisimi kullaniyo usta yakit olarak sakincasi olurmu

10. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    az açın ya birşey olmaz korkma hayat gelir arabaya ahahaha
    RACE WERKS

11. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    2.5bar geliyor..
    RACE WERKS

12. BthnKrkt's Avatar

BthnKrkt said:
    2.5bar geliyor..
    Turbo ucusa gecmedi ins abi

13. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    daha büyük bir turboyla basıcam tabiki
    RACE WERKS

14. BthnKrkt's Avatar

BthnKrkt said:
    daha büyük bir turboyla basıcam tabiki
    Yok abi onun farkindayimda turbo icine verinde degiscem diyodun ondan seettim Ne zaman video izlerizz? Bu arada eger 6000 donuyorsan sanz. Kisaltsanda olmazmi

15. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    şanzıman kısa zaten Batu 200 gibi 5 bitiyor diyebiliriz video çekicem bir ara
    RACE WERKS

16. Golf MK1 GTD

tdipower said:
    yeni setup ufak ufak canlanıyor kafamda

1.9 IDI üst kapak
    1.9 IDI conta
    1.9 TDI emme
    ARP kapak saplamaları
    oversize subaplar
    port polish
    cooler,borulama, daha büyük bir turbo, pompa vs vs.
    RACE WERKS

17. levent's Avatar

levent said:
    yeni setup ufak ufak canlanıyor kafamda

1.9 IDI üst kapak
    1.9 IDI conta
    1.9 TDI emme
    ARP kapak saplamaları
    oversize subaplar
    port polish
    cooler,borulama, daha büyük bir turbo, pompa vs vs.
    Serdar bunlar olur da aracı satmazsan gelecek yıl draglara gir derim ciddi ciddi, güzel süreler gelir bu setup ile

18. SNCKTR's Avatar

SNCKTR said:
    Serdar abı bu ıdı hangı modellerde kullanıldı

19. mmustu's Avatar

mmustu said:
    Olum ben bi piston bulamadimya laaa