Maşallah Maşallah stock sayılır demişsin ama specleri okuyunca pek stock oldugunu düşünmüyorum son fotograf yıkım ...![]()
Maşallah Maşallah stock sayılır demişsin ama specleri okuyunca pek stock oldugunu düşünmüyorum son fotograf yıkım ...![]()
metanolü nasıl kullanıyorsun kit mi var ?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Rengi ile doğru bir jant kombinesi olmuş ellernizie sağlık.Fakat bende arkadaşlar gibi stopların orjinal olması taraftarıyım.
maşallah güzel görünüyor fakat stoplar 3d ya da oem olmalı![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
masallah güzel arac , son resimi halil mi çekti ?
Maşallah kazasız belasız..
Son kare fena olmuş yaMaşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
stock sayılırmışmışmış.ayar etme len.heryerini oynadık işte.salonda farlara mercek takarken stockmuydu![]()
![]()
![]()
maşallah kardeşim.güzel oldu araban. herkes stopları orj yap demiş.yarın orj stopları kucakla gel de onlara da mercek takalım![]()
TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
maşallah astraya...
ulan bundan benim niye haberim yok o araca benden habersiz çıkartma yapıştırmayacaksın demedim mi...
fotolar dehşet olmuş adamım çekenin eline sağlık...
kazasız belasız..bi nazarlık koy göz değer mazallah..
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler
Methanolü oktan arttırıcı olarak kullanıyorum arkadaşlar, methanol kiti yok.
Oem stoplar duruyor sanırım ortak fikir onların daha iyi olduğu, napalım yüce Tech meclisi kararı verdiyse bize de uygulamak düşer
Bonus fotoğrafı Halil çekti aslında o formatta birkaç fotoğrafımız daha var Halil düzenledikten sonra onları da eklerim.
Aklımda bi de mantzel emme vardı ama yazılım da gerekiyor + manifoldu monte etmek için 1.6 corsa emmesinin alt parçası gerekiyor o yüzden şimdilik beklemede.
Custom Electronic Projects
Orjinal stopları takın geri bencede
jantların rengi daha açık olmalı böyle aracı çok kapatmış.
kazasız belasız![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
maşallah gayet güzel kazasız belasız,arka taraf biraz daha basılırsa ve orj stoplar takılırsa bence daha hoş olur
polatlıdasınız galiba??
Son foto harbiden bomba olmuş![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)