ılaweten bu hafta sonu zenonlarım geldide ben almaya gtmedım dhabirde bı kac gune kalmaz on panjura SİR yazısı getırtıcem...ufak ufak ufak deneye dneye bısıler yapıorum...
ılaweten bu hafta sonu zenonlarım geldide ben almaya gtmedım dhabirde bı kac gune kalmaz on panjura SİR yazısı getırtıcem...ufak ufak ufak deneye dneye bısıler yapıorum...
maşallah çok şık
valla heryer V-TEC kaynıyo
Bu arada ordaki gümüş renk civic type R değil 1.6 otm mi ne dimi?? daha önce hakan diye biri kullanıyordu sanırım.
sonunda fıltre kıtımde geldı arkadaslar dun bı denemesınii yaptıkkk ses mukemmel .. sankı aracın nefes alıs werısı daha da bı arttı ... yakın zamanda resımlerını atarım onunda...
maşallah resimlerde araçlarda çok güzel kazasız belasız kullanırsın inş.gerçekten çok güzel araçlar.
eehheheh suan bı fılm war bırde 150 lıralık bı angel war uzerındeehhehe
fılmsız halı daha guzelmıs ya
Aykut yüklüyoöussun arabayı yawastan hayırlı olsun bakalım![]()
kaç kere söyledim hiç bişey yapma dedim o faci sisleri taktı zaten delirtti beni dinletemedim daha doğrusu benim sislere göz koydu ben vermeyince gidip onları taktı büyüklük olarak çok güzeldi ama renk olarak dediğim gibi faciagökkuşağı power
![]()
Angelları bence sök içini aç mat siyaha boya orjinal farların
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
orada uyanıklık yaptııı sordu bana fakat bende orjınal farları ıstemedım ama sorun deıl getırtıırım ben onu ebaydanonun dısında sıslere off hıc bısı dıemıorum bıle
corap wardı sıyahhhından takmıstı ole oraya
kopardım sıslerle bırlıkte aldm garajda ben kendım taktım....angellara zaten yapılacak bısı yok olan oldu artık
onada baska bı cozum bulucam baska bı model angel alıcam bu bmw nın 5 kasalarındakı gıbı usten cızgılı angellardan...zenon flan ole dewam edıcem...
ıste dedım ya orjınal far olayı suan elımde yok...bı zaman sonra bakacam ole bısıler ama bu angellerlar helekı cesıt cesıt adamın aklını celıororjınal far gectımı elıme haber werrıırım sana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)