Teşekkürler, aynen ben de sizin gibi biliyordum 96'lardan itibaren dijital klima vardı e36'larda, daha sonra dijital panel testi yaptık bazı fonksiyonlar gösteriyor 96'lardan sonrakilerde göstermiyor.Ekstra bişi değil sadece test gibi bişi, sonra anladık dijital klima fabrika çıkışı olduğunu.İlk yüklediğimi resme baktığınızda, individual ve benim 96'lar da gördüğüm bir kaç özelliği siz de farkedebilirsiniz.
Direksiyona gelince bu direksiyon 92,93,94 modellerde var sanırım.Neyseki önemli değil ilerleyen zamanlarda davul direksiyonumuzu takacağız göbeğine çözüm bulduktan sonra
Allah razı olsun, teşekkürler..
Teşekkürler, inşallah en son hedefim jantlar..
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, dolu bir aracı dolunun dolusu olarak yapacağız inşallah zamanla..![]()
Sağolasın Gürkan Abime36 olunca hemen hatırladın abi geçmişini, Yeşilyurtta'ki sahibi kimdi abi Aliş isimli olanmıydı ?
Teşekkürler..
Teşekkürler, dediğiniz gibi e36'lar çok zevkli bir araç
Teşekkürler, amin..
oncelıkle allh kazasız belasz bnmeyı nasıp etsın en cok begendıgım kasa bmw nın jantyla rengıyle super sadece tavsıyem o traktor egzoslarını cıkartıp bırde dıreksıyon degstrlblrse super olur![]()
Maşallah. Tek eksiği Davul dicektimki sanırım elinde var.
Ve jantları bilmiyorum kendinmi taktın ama bu gibi özel bi arabayı orjinal aksamlarıyla kullanmak çok daha şık oluyo diye düşünüyorum dolayısıyla Mcounter jantlarını sahneye bekliyorum :P
Rengi e36 için çok çok çok güzel. is olmasıda avantaj. kazasız belasız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
öncelikle hayırlı olsun yeşilyurrtaki eski sahibinin kardeşide benim okul arkdaşımdı. Bildiğim kadarıyla çok temiz araba allah kaza bela göstermesn
Jantları en sona bırakıyorum, güzel yorumunuz için çok çok teşekkürler, davulu takmak için sabırsızlanıyorum
Aynen İzmir'den geldiği belli egzoslardan
Amin cümlemize, teşekkürler, bir de eski sahipleriyle görüşebilsem..![]()
MaşAllah, kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip olur inşAllah..
tekrar ALLAH kaza bela vermesin kardeşim az yürümedik bunun için bu arada inşallah davuluda takacaz ben size dedim alsında dinlemediniz sinyal airbag iptal edecekdik on numara olcakdı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)