User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Crx Buyrun

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aksam rex turbo cemlede konustuk senın tavan konusunu.. msnden cemle bı konus fıkrını al bızı bıseye benzetemedın ona sor ... ıyı surusler....

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Karşıdan alınan darbede aracı tutan tavandaki sac değil yandan geçen kuşaklardır...Yani A, B ve C stunlarının bağlı oldğu tavanın yanlarından geçen kuşaklar.
    -Arkadaşın camı da otomobil camı özelliği taşıyor, oto camı döken yerde yaptırmış, olası kırılmada bile içeri dökülmez. Takla attığınızda da aracı tutan stunlar ve ön arka cam üstündeki şaselerdir. Cam kırılır...malzeme iyi olduğu için aracın içine de kolay kolay girmez.
    -Aracın ön cam üzeri ve arka cam üzeri barları da halen yerinde...Orada eksik olan sadece sac bir levha, varsa sunruf mekanizması... ki zaten CRX in de normalde öyle acayip sağlam bir otomobil olupta tavanının darbe emicilik konusunda mükkemmel işler çıkardığını duymadım.
    -Millet nelerle uğraşıyor, ağır ya da şaseden kazalı düzeltilmiş bir otomobile binmekten kat ve kat daha güvenli o sonradan yapma cam tavan. OLmayan tek şey, sunruf meknizması ve bir parça sac...

Ben CRX'in stock görüntüsünü daha çok seviyorum ama cam tavan uygulaman oldukça başarılı ögünüyor. Güle güle güzel günlerde bin

Crx-Si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin kim olduğunu biliyorum VTEC konusundaki isminide biliyorum yanlış anlama!olay çok biliyorum yarışması değil ama yapılan bazı şeyler ortada Fabrikada döküldü diyorum illaki belirli bir standardı olacaktır bu kadar kötülenmesi beni rahatsız etti;bende yaptığımı ve yaptırdığım yeri ve insanları biliyorum güvenli olmamış olsa yaptırmam zaten ki orjinalinde var ki eminim Crx in orjinal camından benimkisi daha sağlam oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Karşıdan alınan darbede aracı tutan tavandaki sac değil yandan geçen kuşaklardır...Yani A, B ve C stunlarının bağlı oldğu tavanın yanlarından geçen kuşaklar.
    -Arkadaşın camı da otomobil camı özelliği taşıyor, oto camı döken yerde yaptırmış, olası kırılmada bile içeri dökülmez. Takla attığınızda da aracı tutan stunlar ve ön arka cam üstündeki şaselerdir. Cam kırılır...malzeme iyi olduğu için aracın içine de kolay kolay girmez.
    -Aracın ön cam üzeri ve arka cam üzeri barları da halen yerinde...Orada eksik olan sadece sac bir levha, varsa sunruf mekanizması... ki zaten CRX in de normalde öyle acayip sağlam bir otomobil olupta tavanının darbe emicilik konusunda mükkemmel işler çıkardığını duymadım.
    -Millet nelerle uğraşıyor, ağır ya da şaseden kazalı düzeltilmiş bir otomobile binmekten kat ve kat daha güvenli o sonradan yapma cam tavan. OLmayan tek şey, sunruf meknizması ve bir parça sac...

Ben CRX'in stock görüntüsünü daha çok seviyorum ama cam tavan uygulaman oldukça başarılı ögünüyor. Güle güle güzel günlerde bin
    İlgin için teşekkür ediyorum.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğine sağlık allah kaza bela vermesin..çok değişik ve güzel olmuş..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek olmak güzeldir bazı konularda, sen takılma keyfini cıkart
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gerçekten çok güzel olmuş.
    kemerin takılı olsun yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek olmak güzeldir bazı konularda, sen takılma keyfini cıkart
    Yağmur yağarken güzel oluyor bir de yıldızlı havalarda yatırıyorum koltuğu zaten yayla gibi Crx in içi ön cam tavan camı arka cam panoramik bir görüntü

Tufan A.
    Misafir
    MAŞALLAH
    Çook şık bir CRX olmuş
    Tebrikler

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araban hoş güzel şeker maşallah
    ancak senin su cam tavan olayı hakkında solemek istediklerim var ....
    Şimdi on canım kaza anında nekadar kırılgan ıse tavanında artık okadar kırılgan ...
    Gelelim Fabrikada cam tavanlı olarak uretilen aracların tavan camına . Bahsettiğimiz tavan camları Ozel Şartlar altında kırılmamak uzere tasarlanmıştır darbe anında esnemez darbeyi emmez ve patlamaz cunku yapıldıkları malzeme ve dokum sekıllerı buna goredir ... (Hemen hemen tum markaların ki Dışbükeydir ...)
    Ornegin mercedesin tavan camı ıle takla atmış bir mercedesin tavanında sadece cizikler oluşmuş Cam tavan ne çatlamış nede kırılmış ; buz halıne gelip tavanda filmli cam gibi kalmamıştır.
    Aracın tavanının uretildiği malzeme ıle aracın geri kalanı tamemen baglantılıdır Ornegin Karbon tavana sahip yada En En basitinden Sunrooflu aracların Kasasında (Ornegin orjinalde cam tavan Bulunan Crx) Sunroofusz modellere gore olan Güçlendirmeler vardır bildiğiniz gibi ....
    Yani tavanı cam yapmak Şık Ve hoş bir goruntu vermiş aracınıza Ancak gelgelelim Güvenliğinizide ne yazıkki Cok düşürmüş bence ....
    Ayrıca Fabrikasyon Dokümden kastiniz ozel cam yapımıdır sanırım.On Camdan bir Farkı Olmadıgını siz yazmışsınız Yani malzeme Arge etc. Bi fark yok ....
    Allah Kaza Bela Göstermesin İyi günlerde Binin aracınıza ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

sercangolge
    Misafir
    baya emek var arabanda arkadaşım.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim araban en sonunda bitmiş kazasız belasız kullanman dileğiyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar aracım İzmire satılmıştır alana hayırlı olsun

alphan
    Misafir
    sattınmı olum arabayı vtecmi alcan yoksa

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır o kadar yazılmışta neden güvensiz onu anlayamadım saç yerine cam dökülmüş darbe emici görevi yok bişi yok ? bu arada güzel araç allah kaza bela vermesin eleştiricek olursakta ön tamponu beğenmedim.

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel araç kazasız bealasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sattınmı olum arabayı vtecmi alcan yoksa
    ben alırsam yine Crx alırım ona güzel bi motor swaplayıp duman attırıcam Vtec Crx e yakışır

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+111111

Uzun uzn yazmaya gerek yok mekanik ve mukavemetten anlayanlar belli oluyor.Aklın yolu bir...

Arac cok hoş olmuş buyuk emek var kazasız belasız...
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya bir güncel diyeyim Crx im satılmıştı şimdi yeniden crx aldım adminlerimden ve modlarımdan ricam yeni crx im ile ilgili konu mu açayım yoksa bu konuya eklenti mi yapayım bilemedim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)