Yorumun için teşekkür ederim abi , yanlış anlaşılmalar yaşandı fakat bundan sonra yapacağım ilk şey de zaten dediğin türden bi araç sahibi olmak . Allah izin verirse
Printable View
Yorumun için teşekkür ederim abi , yanlış anlaşılmalar yaşandı fakat bundan sonra yapacağım ilk şey de zaten dediğin türden bi araç sahibi olmak . Allah izin verirse
güle güle kullan maşallah arabadır parası imkanı olan tabiki imkanları doğrultusunda en güzelini alıcakdır babanada yat kalk dua et çoğu zengin ailelerinin babaları ilk araç olarak oğullarına bu tür premium sınıf araç almaz.. daha mütavazi halk işi bir şeyler alırlar.. sadece araç yaşına oranla şahsi fikrim dengesiz kaçmış yani aynı fiyata gene üst sınıf yaşına uygun daha sport bir 3 kasa z kasa falan düşünebilirdin..
Abicim bu aracı almamdaki en büyük etkende kast ettiğin araçlarla aynı fiyatta olup daha çok opsiyon sunmasıydı . Ayrıca en son kasa degişecek olanı da buydu zaten . Yorumun ve tavsiyen için teşekkürler :)
bi tur versene köşeden dönüp gelicem...
Allah sana daha iyisini versin :)
Kardesım öncelikle allah kaza bela vermesın hayırlı olsun...Gördüğüm kadarıyla aracın suriye sorununda daha cok sıkıntı olmus...Durumun varsa elbet bınıceksın tabı ılerıde durumun olmaz ıse ben sunu yapmadım bunu yapmadım dememek ıcın...parası olupta bınmeyende var zar zor alıp tadını cıkaranda var keyfıne bak...ama dıger abılerımın dedıgı gıbı ehlıyetını aldıktan sonra...
Eyvallah abicim olumlu yorumların ıcın cok sagol :) Allah insaallah herkese daha iyilerini nasip eder . Tesekkur ederim :)
yazılım düşünürsen.. M Power Performance
Center uğrarsan yardımcı olurum.... :)
Abicim yerini özelden atarsam en yakın zamandan ugrayabilirim :)
adam efendi beyler dagalın hahaha:D
Hahaha :D :D
Abi dememde bi' sakinca yoktur umarim;
Anlamadigim sey su cocuk arabayi kacirmiyo ki, aksine inanmiyosaniz gelin gorun adresim acik diyo. Ben de hayatim boyunca bir kez bile araba kacirmadim mesela. Gelirdi peder yanimda otururdu kullanicaksam da oyle cikardim 18' olmadan once. Cevremde babasiyla beraber Iskender'e egzoz yaptirmaya giden de var, ehliyetsizken amerikanla korfeze cikan da, 16 yasinda TT'ye binen de. Dogru ya da yanlis bunu tartismiyorum,beni baglamaz . Eger bu eleman oraya yas kismini yazmasaydi sadece fotograflari koysaydi '' kazasiz belasiz'' diyip gecicektiniz. Adamin babasi bunu goze almis, cekmis altina arabayi vermis anahtari da, sen niye bunu dusunuyosun abi ?
17 yasında birisi için agır kacabilir ama imkanım olsa bende cocuguma boyle bi arac alırdım niyemi o yaslarda insanın kanı kaynıyo aynı bu arkadas gibi en azından saglam cocuguma zarar gelmesin isterim ama ehliyetsiz birisine arac vermek yanlıs bi hareket olmus.
umarım 18ıne cok yoktur kısa zamanda ehliyetini alır yasal bir sekilde kullanır istediğin gibi kişiselleştirirsin aracını
Bu forumda araba kullanmayı öğrenenler 18 yaşından sonra öğrendiyse sorun yok o zaman ehlıyetsız kullanma dostum kimin imkanı olsa senin yaşında imkanı ne ise ne elveriyosa ona binmek isterdi . Kendi dönemimde şahin vardı lisede arkadaşlarımında vectrası vardı universite bitti çalışma hayatı vesaire çok şükür suv lara binebilcek durumlara geldik , bu genç arkadaşımız direk gelmiş şahsen benim gibi çok beklemediği için sevindim ... üstelik araç güçlü lüks dikkat çekyor ve az yakıyor =)) ayrıca kaşınızdaki kişi 17 yaşında siz o yaş' ı hatırlayın ondan sonra eleştirin
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız... Bizim yazlık susanoğlunda her haftasonu geliriz denk gelirsek görüşelim
Hayırlı olsun kazasız belasız. 17 yaş gösterdiğine göre 94'lüsün galiba istersen ehliyetini alana kadar sabret binme. arkadaşlar sizde abartmayın ehliyetsiz arabayı hepimiz kullandık bu forumda ehliyeti olmayıpta 17 yşaında olan kaç kişi var daha onlarda hala kullanıyor. önemli olan kullanmak değil adam gibi kullanmak. babasıda durumu iyi birisidir alabilir F10 ben motor ehliyetimi aldığımda lise 2de okurken babama yalvarıp Honda CBR 600RR aldırmıştım. Ekim ayındada araba ehliyetimi aldıktan sonrada satıp kendime araba aldım. önemli olan altındaki aracın bi önemi var mı? burda arkadaşa araba alıp sorumluğu babası üstlenmiş. neyse aracını F10 550i görünümü seti, yay seti, Chip tuning yapsan yeterli. aşırısına kaçma derim. komşumda F10 520d fabrika çıkış M paket gayet şık duruyor ama M paket herkeste var sonuçta
:D:D:D:D:D
Herkese olumlu olumsuz yorumlarından dolayı teşekkür ederim teker teker yazamadim konuyu cepten takip ediyorum . Ama özellikle konuya sıcak kanlı yaklaşıp bişeyler aramak yerine destek olan herkese saygılarımı sunuyorum :)
4 kere mahkemeye cıktım araba kacırmaktan ya ne terbıyesız yussuz bı adammısım ya
Yorum yapan bütün abilerime yarın teker teker yazacağım :) Bütün görüş ve önerileriniz için teşekkürler :)