maşallah güle güle kullan, ama arka sisleri kapat :) kazasız belasız 525 iyidir
Printable View
maşallah güle güle kullan, ama arka sisleri kapat :) kazasız belasız 525 iyidir
vay arkadaş hayat işte :)
maşallah ;)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
Arkadaş gayet efendice yazıyor, abartmayın.
ailede imkan varsa sonuna kadar kullanacaksın..aldırmışsın 5 i yap kafana göre takıl..maşallah kazasız gezmeler..
Allah kaza bela vermesin bmw iyidir :)
kazasız belasız kullan x-drive olması ayrı güzel
o teli değiştir artık bb porsche dysn yakısır:D
kazasız belasız
5 serisini seçmemdeki sebeplerden biri de zaten yeni 3 serisiyle fiyat çok yakın bende olmuşken daya iyisi olsun dedim :)
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olur inşallah :)
Sisler konusunda gerçekten kararsızım ama zaten suan için ilk yapmam gerekenler m pakete dönüştürmek ondan sonra da daha ayrıntıya girmeyi düşünüyorum :)
xdrive olması bela oldu başımıza ya yanlamıyor araba sistem geliştirilmiş otomatik olarak dtc ve esp devreye girip toparlıyor biraz sıkıntım var o konuda :D :D
Kazasiz belasiz kullan, M Paketten once bobrekleri siyah kaplat ve jant degistir, bi sure kasintini alir :) M paket icin anlamsiz fiyatlar donuyo cunku. Jant olarak da bizdeki beyaz f10'a once 19'M sonra da 20' style 312'leri gomduk. 312'ler kullanimda biraz yordu acikcasi ama 19' unu bulup rengi gunmetal yaparsan efsane durur seninkinde. Su an satilma mevzusundan dolayi orj.'a donduk ama aklinda bulunsun diye fotograflari ekliyorum;
1-
http://i1237.photobucket.com/albums/...n/DSC_0151.jpg
2- 312'ler takikken icime sinen fotografini cekmedim hic. (Ata Motors'tan siparis etmistik onun web sitesindeki fotografi koyuyorum fikrin olsun diye. Renk olarak da ayni aracti zaten bizimkiyle )
http://www.bmwjant.com/content/resim...1131012012.JPG
Sizene arkadaş adamın babasından parasından arabasından, çalıştım aldım dese sizene, sokaktan biri hediye etti dese sizene. hemen adalet vs dünya yapmışlar kimileride makaraya almış. Bu arkadaşlar şunları yazarken aldıkları nefeslere şükretsinler onlara tek tavsiyem budur.
Birader sana da Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,daha güzelleri altında paralansın ama nacizane tavsiyem, verdigin cevaplardaki olgunlugu trafikte de göster, ehliyetini alana kadar trafige açık alanlarda direksiyon başına geçme..Önce ehil ol sonra şöför.
abicim öncelikle yazdığın bu anlamlı yazıdan dolayı gerçekten teşekkür ederim özellikle de başta ki bilinçli yaklaşımından dolayı . Trafikte sürüyorum fakat öyle her zaman basmıyorum tabi ki yaşımdan dolayı arada yaptığım bi kaç hatalar oluyor ama şehrimizde malesef pist bulunmuyor bende eğer ki basacak olursam ya otobanı tercih ediyorum ya da gece 12den sonra ki saatleri . elimden geldiğince kimsenin hayatını tehlikeye atmamaya çalısıyorum . tavsiyelerin ve iyi temennilerin için tekrardan teşekkürler :):)
geçenlerde bi akrabamın f10 530dizelini kullanmıştım gerçekten mükemmel araçlar
maşşallah allah kaza bela vermesin..