Allah kaza bela vermesin
Sıfır park ettiğin F10 'un plakası ANL 88 mi?
bende Queenaba 'ya geliyorum D3 blok, Kat: 4 elbet karşılaşırız :)
Printable View
Allah kaza bela vermesin
Sıfır park ettiğin F10 'un plakası ANL 88 mi?
bende Queenaba 'ya geliyorum D3 blok, Kat: 4 elbet karşılaşırız :)
Kazasız belasız güzel arac cok oynama :)
cocugun ehliyeti yok lise ogrencisi ustelik babasının arabasıyla burda bize ahkam kesiyor sizde yorum yapıyorsunuz tebrikler...
ehliyetsiz kullanması sıkıntı ama hangimiz bu arkadaş yaşındayken ehliyetsiz araç kullanmadık(yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ehliyetsiz şoföre destek değil)
birde arkadaş ahkam kesmiyor mütevazı bi şekilde yorumları değerlendiriyor...
aracına maşallah kardeşim,dikkatli kullan daha çok gençsin çünkü....
Dikkatli kullan degil, kullanma kardeşim. Dünyanın olmazsa olmazı degil, 1 yılın kalmış. belki daha az. Herşey olması gerektigi gibi olsun. Saglıcakla kal .
kimisi çalışır alır, kimisi çalar alır, kimisine babadan kalır.. kazasız belasız diyelim.
ama tek gerçek varki o da, blackberry ve kontaklı resminden reşit olunca utanacaksın. :)
evt bende kullandım ehliyetsiz ama hep gizli saklı sonra birgun babam beni bir yakaladı bir dovdu şaka yapmıyorum evde sağlam sopaladı 16 yasındaydım sanırım, ehliyetimi alana kadar bos araziler dısında piknik alanları dısında babamın nezareti dısında araba kullanamadım.
ha bu cocukta hem ehliyeti yok hem abisinin, babasının arabasıyla gelmis burda artistlik yapıyor.
hahah ehliyetim yok ama F10'um var diyor resmen sizde oooo masallah 10 numara alet diye destek veriyorsunuz tekrar soyluyorum helal olsun.
dünki F430 um var diyen elemanın konusundan bi farkı yok benim gozumde.
Yorumunuz için tesekkurler .
bana da aşırı fake geldi.
bir de bir şey dikkatimi çekti, araçların kısmında x6 da vardı, onu kaldırmışsın sanırım.
paranın köpegi olmamak dilegiyle :)
Ahmet3425 isimli üye abicim araç benim gunluk hayatta da okulda da heryerde de ben kullanıyorum ailemin araçları da oturdugumuz yer de ismimizde belli inanmak zorunda değilsin yine de teşekkürler :)
Sevgili üye abilerim queenaba sitesindeyim bisey ispatlama çabam yok ama gelirseniz kapımızıda garajımızda açık Allah'a şükür :)
muhtemelen baban makamına, sende babana güvendiğin için bu yaşta araç sahibi olmuşsun..
senin pozisyonunda olsam birtanede spor aldırırdım babaya :o