hakan dip basık varya car cur, olan headersı oluo... ama görsellikten ödün vermiyo ömerim![]()
hakan dip basık varya car cur, olan headersı oluo... ama görsellikten ödün vermiyo ömerim![]()
Siz alışık değilsiniz kanka.
Ben ezelinden beri basık kullanıyorum
Header dışında 1 tane çizik varmıydı altında?Headers'ta megan racing olmasından dolayı biraz çizilmişti, oda biraz düzleştiği için sürtmüyordu artık
Çamurluklar fln sürtmüyorda, fjk'da megan racing headers olduğundan dolayı headers bazen sürtüyordu dikkat etmezsen. Çok aşağıda kaldığından oda. Fjk'nınki en alt boru biraz ezilmişti, sürtme fln yapmıyordu son zamanlarda![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
olm ömer ne deli adamsın yaaa![]()
sheep hayrlı olsun
www.honda-tech.com
Çok uzun zaman satandart kullandım ve çok yoğun baskı altında kalarak aracın bu son haline getirmiştim hey gidi günler hey
Bendeki en son birkaç fotosu sonra Ömer'e verdim aracı zaten ben de paylaşıyım birkaç foto
Meşhur Apex-i N1'imhain Ömer'de şimdi
bu da bonus askere giderken bıraktığım ve Ömer'in gelip arabayı çaldığıhali
Haluk kardeşim düzgün ve çok emek para harcanmış bir araç aldın güle güle kullan kardeşim![]()
Maaşım yatsada stop alsam maaşım yatsa da Gergi alsam tek tek her parçası için bekledim uzun süreler ve emekler harcandı benden sonra da Ömer iyi baktı sağolsun bozmadı aracı verdiğim gibi muhafaza etti.
sen de inşallah güzel güzel binersin![]()
haluk kardeşim sana o kadar demiştim bırak bu fransızı diye ama tabi 106 gti da farklı bi araba japona geçiş yapmana sevindim ALLAH kaza bela vermesin biraz bin sana 2009 s2000 vereyim![]()
kazasız belasız cok canlı mahsallah
Hepinize cok tesekkurler ,elimden gelenin fazlasını yapacagım insallah,bu tur degerleri korumak sartArkat abi bindigimiz 106 yı da biliyosun onun gibisine de binilirdi yani bi de bunu deneyelim dedik memnunuz cok sukur ,Allah guc kuvvet verirse bi gun s2000 e de bineriz insallah abi
![]()
Cenk sagol kardesim ,cumlemize kazasız belasız insallah,106 ' nın en ince noktalarına kadar indim artık beni stock 106 y la gecemezsiniz maalesef![]()
Efe Allah razı olsun kardesim eksik olma sagolasın![]()
Hayırlı uğurlu olsun maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sheepe bak sen![]()
www.honda-tech.com