34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
orjinn ss takın gidişi bile değişiyor..Bu kadar değerli parçanın yanında olmadı bu ayrıca(mugenheards,kw)
KAzasız belasız.
3 hafta filan oldu sadık abilerle süreyya plajında starbucksa gelmiştik aracını gördük yanına tanışmaya getiricekti sadık abi fakat sanırım kız arkadasınız varmış rahatsız etmek istemedik coilleri öve öve bitiremedi tutuldum resmenTaaa kendisiinş bigün denk geliriz kendi aracım gibi temiz vteclerle tanışıp muabet sohbet etmek keyif veriyor maşallah aracına ama bi single warex olsa tadından yenmez
bide sana tavsiyem turuncu podu hemen iptal et benim görüşüm.
Uz Vtec
HKA Typer
herzamn beklerım oturur kahve içeriz bende senın aracını cok beyendım sadık abiden Allah razı olsun beni kırmayıp aracı verdigi için bundan daha temiz bundan daha ii bulamazdım coiller gercekten cok ii yol tutusu olsun esnemesi olsun herseyiyle oldukca ii port iptal etmek istemiytorum ilk zamnnlar gozume hos gelmıyordu ama sımdı daha guzl gelıyorama zevkler ve renkler tartısılmaz
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
teşekkürler bende tuzlaya yolun düşerse her zaman çaya kahvaye beklerim oturur sohbet ederiz sadık abiyide kapar gelirsinporta gelince dedigin gibi zevkler tartışılmaz tekrardan maşallah bu nadir temizlikte olan vtec e
![]()
Uz Vtec
HKA Typer
maşallah umut bildiğim bi araba![]()
jantlardaki amblemle portu siyah yap bence bi de güzel bir egzoz tamamdır
34VB2882 Hb Stock VTEC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)