Mini mizin masallahı var Allah nazardan saklasın..
Fotograflara gelen güzel yorumlarınız icinde tesekkürler..![]()
Mini mizin masallahı var Allah nazardan saklasın..
Fotograflara gelen güzel yorumlarınız icinde tesekkürler..![]()
''Maşallah çok güzel varya hep hayallerimdeki araba sarı mini inşallah bizede nasip olur birgün çok çalışmak lazım çok![]()
Hepinize çok teşekkürler.
son nokta olmuş. gördüğüm en çekici cooper desem yeridir. maşallah Allah kaza bela vermesin
resimler ve araçlar müthiş olmuş. mini kalite kokuyo gerçekten. Trdeki en güzel auiris bu sanırım çok beğendim maş. ya şu aurisleri basınca arkası müthiş duruyor . Aracın yandan görünüş kalça fotosuna hayranım. sapıkmıyım neyimaracın kalçalar fena
![]()
Sarı renk yakışmış,çok güzel resimler.
Allah kaza bela vermesin.
Herşeyiyle harika bir araç maşallah. Aracın rengi muhteşem, jantlar yakışmış. Çekimlerde süper. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın![]()
İlginiz için hepinize teşekkürler.
bu akşam yeşilköyde gördüm maşallah aracınız çok güzel duruyor kazasız belasız kullanmanız dilegiyle
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Ortalama her gün yeşilköy bahçelievler ve incirlide görüyorum.Maşallah allah kaza bela vermesin![]()
Bir araca Volk bu kadar mı yakışır. Beyaz Sarı uyumu müthiş. Jantlar araca değişik bir görünüm katmış gibi. MAŞALLAH. Allah nazardan saklasın. Kaza bela vermesin.![]()
araba güzel ona laf yokta fotolar harbi sağlam4. fotoda jantlar aynı duruyor ..iyimiş maşallah.Çeken arkadasın ellerine saglık
ome-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)