Allah kaza bela vermesin, iki aracın da maşallahı var![]()
Allah kaza bela vermesin, iki aracın da maşallahı var![]()
EMG yede BKM ye de kocaman masallah kanka ikiside ayri bi tehlikeli duruyorhele senin rpfler cok yakismis
Ama sanki biraz bassan fena olmaz he
![]()
cooper değil de s2k yazdığı için girmiştim doğruyu söylemek gerekirse...ama hakkını vermek lazım, cooper çok şık duruyo... kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
Haha sagol kanka arabalar cok gergin ozellikle kucuk eniste cok gergin saliyoruz gidiyo
Cok tesekkurederim
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin
Cok teselkur ederim :ad
Aynen kanka cok arsiz hep gergin hep gerin cok hasari bi cocuk ramazan bitimi betaberiz kanka
Sagol kankacim BKM mugen tampondan dolayi bu kadar basiliyo benim arabada cok cokufak bi pay kaldi ama basarsam hem arabaya zarar vericek hemde virajlarda yatirimca falan ocerden davlunbaza oturucak yada viraj demirine biryere oturucak
2 side bizim arabalar tabiki bi BKM dgil onu hepimiz biliyoruz
![]()
Biz olimpiyattan donerken sizde sıka sıka geliyordunuzmasallah ikisinede cooper a sanayidede bikacsefer denk geldim begendiim minilerden birde mini autoya sari jcw geliyor onunda egsoz sesine hastayim burdan onada masallah
![]()
2 side ateş ediyo resmenn ..
Dr.ECU
Maşallah ikisinede kazasız belasız
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Sagol kanka o senin yakisiklilgin
Çok tesekkur ediyorumbiz mini auto ya gitmiyoruz ama heralde sari jcw alptunun eski araci NNB cooper
sagol kankacim
Gerginiz![]()
Cok tesekkur ederim : D
Kanka zor soru bir yere kadar son ayar ve devir dondugumuz icin one cikiyoruz ama BKM denedigim gordugum en hizli S2K simdilik mehmet yapiyo N/A olarak zirveye oturur bide Urfa atmosferikken cok ama cok hizliydi BKM dende hizliydi
EMG cok itina ile yapiliyo kanka tum sirri bu kapinin ardinda
cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)