maşallah kazasz belasız
maşallah kazasz belasız
BKM kanadi sokerse uzebilir![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
KNka yarindan sonra izin spec 1 hafta amk gazetesi
Her yola getirebilirsiniz beni![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Maşallah araçlara , bkm kanadı sökerse ve mugen tampondan vazgeçerse BENCE daha şık duruşu olacaktır , nedense şu tamponlar hiç mi hiç hoşuma gitmedi
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Arenım Allah kaza bela vermesın. BKM de bı baska benım ıcın rengıyle durusuyla, fotolarda ıyı olmus elıne saglık emg herzaman fark yaratıyo,yıkıcı durusu war Arenım kapıya kadarda gecırdın gıdısını de gordum Masallah dedırttın![]()
Şu gergin lafını hiç sevmiyorumda EMG, ye gerçekten çok yakışıyo harbiden gergin la arabaMasallah Aren,cim, ayrıca arada bir ayırın şunları devamlı didişen veletlere benziyolar
![]()
Sagol kanka bu ara benim arabanin namina ortak olmak isteniyo hekez gerginbizimkisi makarasina ama taniyan tanimayan helez gordugunde masallah EMg gergin dyolar
seviyorum
BKM Emreyle cok yakiniz kanka e allah ayirmasin her zaman beraberiz arabalarda haftanin 2 3 gecesi mevzudalar hahaha avrupa yakasi etilerden baglanip aslan tepeden donuyoruz hep![]()
Cooper çok güzel s2000 ilgi çekiciikiside çok güzel kazasız belasız inşallah.
![]()
Maasallah emg yeşimdi yapip garajda yatiranlardan olmadigin icin namina ortak olamaz kimse hakkini veriyosun maasallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah iki aracada. BKM bugün kumburgazdaydı seyranın önünde görüldü![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)