maşallah abi ,jant konusunda bende oem turbo jantlarına dönmeli diyorum![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Konuyu bugün gördüm, soluksuz okudum. Ellerinize emeğinize sağlık, Şaheser olmuş araç. Yaptığınız her bir detay, her bir küçük dokunuş araca ayrı bir hava katmış. Maşallah
Torpido soğutucusunun hortumunu aracı yeni aldığım zaman orjinalini bulup değiştirmiştim. Ama geçen senelerin ardından hortum yine yırtılmış ve görevini yerine getiremez hale gelmişti. Parçaların sevkiyat kapsam dışı kalması ve hortumun orjinal sıfırını bulamamam nedeniyle iş başa düştü yine. (Buna benzer hortum gören duyan olursa sevinirim )
Eskiyen ve görevini yerine getiremeyen hortum.
Hortum kafası işime yarayacağı için onu alıyorum
Hortum kafasıyla hortumu birleştirebilmek için araya adaptör yapıyorum
İşlem bitti ve son rütuşlarla montajı gerçekleştirdim. Kıvrıldığında kırılmaması için tel ile sardım ve oksit yapmaması için sarı tel kullandım.
Bez bant ile de sardımmı tamamdır. Kim der orjinal değil diye![]()
![]()
Opel kullanıyorsan ve özellikle 90 ların modellerinde 3. parti tuning malzemeleri bulmak imkansız. Sport depo kapaklarını oldum olası spor arabalara yakıştırmış ve spor karakteri destekleyen bir estetik unsuru olduğunu düşünmüşümdür. Özellikle alüminyum ile birlikte tasarlanmış depo kapaklarının araca ayrı bir hava kattığını düşünüyorum. On sene önce aracı ilk aldığımdan beridir aklımda olan ama önceliği olmayan bir modifikasyon projesiydi benim için. Hazırda olmadığı için orjinal depo kapağını sport modele çevirecektim. Ramazanda yasaklarla birlikte kapanınca bende uzun zamandır aklımda olan bagaja ve direklere fiber hoparlör kabinleri ile birlikte paralel olarak bir yandan da depo kapağını bitirdim.
Aşamaları merak edenler facebook ve instagramdan ulaşabilir
Login • Instagram
Orjinal depo kapağı
Bitmiş hali
Montaj sonrası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)