Farın kenarı çamurluk kısmı yuvarlak hatlı olması gerekiyor benceyanlış anlaşılmasın yardımcı olmak istiyorum yoksa ellerinize sağlık güzel olacağa benziyor..
Dedimya bugun yetiştirebilirsem yapacagım oraları diye aynı yerden bahsediyoruz anladım yani demek istedigini , yanlız benimki o kadar yuvarlanamayacak gibi yaklaşabildigim kadar yaklaşırım...
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
Benim birader askerligine 6 ay kala bir motorsiklet almış aylak aylak geziyor, arkadaşının biri ''oglum senin abin modifiye işiyle ugraşmıyormu , yaptırsana motorunu ona'' demiş.Biraderde bana geldi abi askere gidecem az kaldı benim motoru yapsana dedi bende kıramadım sonuçta kardeşim, o kadar işin arasına kaynak yapa yapa bitirdim motorunu, 2 ay falan anca binebildi, şimdi bunları neden yazıyorum ? konuyla ne alaka ? Elenaor yapacagım diye çıktım piyasaya ALLAH utandırmasın ,daha önce bu adam ne yapmış yapabilecekmi yapamayacakmı diye ister istemez insanın kafasına takılabilir fikir vermesi acısından , örnek bir çalışma olarak sizlerle paylaşmak istedim...( ferrari karyolayı lamborghini aventadora nasıl çevirdim o resimler var o daha güzel fikir verebilirdi ama o daha bitmedi )
![]()
POWERSTART Ar-Ge Teknik Resim Ürün Tasarımı Makine tasarımı Model Tasarımı ve Prototip
Araç şuan çok ince bir çizgide ya katliam olacak ayda ortaya muhteşem birşey çıkacak diye düşünüyorum
Söylemek istediğim tek şey yaptığınız en ufak çalışmada bile içinize sinmiyorsa tekrar yapın zamanı ve maddiyatı umursamadan içinize sine sine yaparsanız istediğiniz araca kavuşabileceğinizi düşünüyorum
Kolay gelsin
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
![]()
Dükkanın hali böyle olmuş 2 el arabası çöp çıktı
Far baglantıları tamam
Dükkanı temizleyip aracı karşıma alıp şöyle bir baktıktan sonra işe başlıyorum
Kabaca panjurun kenarlarını ovalledim ama kabaca ince ayarlar en sona ,ince ayar ister
ön tampona başlamak istiyorum, yanlız başlayamıyorum çünkü herşey birbiriyle baglantılı gidiyor,ön tampona başlayabilmem için çamurlukların bitmiş olması gerekiyor , ben yandaki o setleri istemiyorum eleanordaki setler daha farklı,bu çamurlugu söküp yerine fiberden çamurluk yapacagım ,bu kısımda hafif işler zorlaşabilir...
motor olarak sr20dett koysan dadından yenmez abi tokyo drift'teki gibi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
motorlu fotodaki kırmızı şahin pk 654 mü ?
İnşallah projeniz istediginiz gibi sonuçlanır.
Maşallah bitince guzel olacak insallah
Zalimler için yaşasın cehennem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)