vagcom da golf 6 için o kadar özellik var kim hemen hemen hepsi açılmışkontağı çevirir çevirmez km ve rpm saati sona gidip gelmesi
darısıda 6R lerin başıına
aracınız hayırlı olsun güle güle tadıyla kullanın
vagcom da golf 6 için o kadar özellik var kim hemen hemen hepsi açılmışkontağı çevirir çevirmez km ve rpm saati sona gidip gelmesi
darısıda 6R lerin başıına
aracınız hayırlı olsun güle güle tadıyla kullanın
Maşallah çok iyi görünüyor.
GTİ veya R serise tampon seti, güzel bi 18" veya 19" jantlar, Yazılım artık max stage kaç varsa,downpipe,eksoz,hava filtresi, EVC, Boost göstergesi şöyle havan olsun, rengi zaten güzel, onun dışında yapıcak birşey yok ondan sonra tadına doyum olmaz bide manuel GTİ larla takılırsın artık.
![]()
Teşekkür Ederim
İnşallah daha da güzel olacak.
Teşekkür ederim
Teşekkür Ederim Emre. Jant ve Coil ile kendini toparlicak inşallah.
Bu haliyle ankara'ya giderken yokuş aşağı 250 gördüm. Kesiciye giriyor zaten sonrasında. 300 sadece bir hayal olur
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Sağolun
Vag-com'da pek bir özellik yok. Kadranı değiştirdikten sonra, kadranın kendi ünitesinde stagging bulunuyor. 240 olan kadranlarda bunlar mevcut değil.
Teşekkürler
Sırf manuel olması için uzun bir süre bekledim, ayrıca kendi eski aracımı satmak için 1 ay gibi bir süre beklettim sattırmadım
Teşekkürler Umut. İnşallah güzel olucakBugün doğum günü hediyemi de aldım
Yarın bi tık basık ve sert aracım olucak inşallah
![]()
Coil'e alışan insan coilden vazgeçemiyorLeon'da KW V2, Golf'te ise Türkiye'ye distribütörlüğü yeni gelmiş olan Ksport marka coil aldım. Yarın montajını yaptırıcam inşallah.
İzlenimim - Ksport, KW V2'ye göre daha karmaşık bir sistem. Ekstra olarak rebound ayarları, kamber ayarları yapılabiliyor. Kamber mcpherson amortisörlerde geçerli sadece. 34 yada 36 sertlik ayarı mevcut. Aracın sürüş yüksekliğini ayarlamanın yanı sıra, amortisör uzunluğunu da ayarlayabiliyorsunuz. Böylece gereksiz rebound ve sertlik yaşanmıyor. KW'den en büyük farkı bu sanırım. KW'de arka amortisör uzunluğu ve sertliği yayın uzunluğunu değiştirmenize göre kendisi ayarlıyordu. Ama bunda, yayı tam basınca amortisörü en kısaya alıp çok daha konforlu dolanılabiliyorOrta ayardayken orta yüksekliğe alınabilir vs.
Ön amortisörde de kamber ayarlama için pillowball denilen bir aparat var. Amortisör tepelerinde. Kamber gereksiz zaten benim için, görüntü olarak beğenmiyorum negatif kamber verilen araçları. Ayrıca pillowball'ın hemen altında siyah bir yumuşak malzeme var. Bu da sürüş konforunu arttırmaya yönelik bir aparat. Özellik olarak alırken yeterince araştırdığımı düşünüyordum, ama elime gelince, coil bana fazlasının olduğunu gösterdi. İnşallah kullanımda da bu özelliklerin hakkını verir. Kullanımla ilgili detayları bir süre sonra paylaşırım
![]()
R ön, arka tampon, güzel bi jant ve highline arka stoplarla çok sağlam olacaktır. Kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.
Maşallah güle güle kullanın evet bu 240 kadran bi garip olmuş. Tiguan da aynı motorla 240 ı deviryor hoşuma gitmedi.. Bi çözüm bulmak lazım![]()
Biraz daha kullandıktan sonra yazıcam abi
Teşekkür Ederim
Teşekkürler
R'dan ziyade GTI düşünüyorum. Jant olarakta konig kilograma yakın görünüyorum
Teşekkürler Abi
Teşekkür Ederim, hangi sticker?
Sizde benim gibi değiştirebilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)