...Son Hali...
Yazılım Sonrası Dyno Sonucu
Leon'umda yapacak başka hiçbirşey kalmaması ve 1.2 TSI motora yazılım çıkmaması nedeniyle, bana yavaş gelen aracımı satma düşüncesi yerleşmişti. Ayrıca bi önceki kısa süreli kullandığım CooperS'in de gidişini hep arar olmuştum. Yaptığım ekstralarla, ve araçla üzerine fazla para eklemeden daha güçlü ve kaliteli bir araç almak istedim. Ve aklıma ilk gelen bundan 3 yıl önce de vw araç oluşturucuda hep full+full oluşturduğum 1.4 TSI 160 hp Manuel'di. Tabi düz vitesi bulmak zordu, Türkiye'ye sayılı giriş yaptı. Hep DSG'si geliyordu.
Aracıma dün itibariyle detaylı komple temizlik yaptırdım, üzerinde reçine ve kılcal çizikler bolca mevcuttu. Bahçeşehir Meguiar's'ın yoğun çalışmasından sonra adama benzedi. Boyası parlak durmuyordu şimdi gayet yeterli duruyor.
Araca şuana kadar yaptıklarıma gelince dışa hiçbirşey yaptırmadım. Egzoz kafalıkları hariçAraç önce bana güzel gelmeli mantığıyla hareket ettiğim için içerde elime çirkin gelen şeyleri değiştirmeye başladım.
Lastik paspas'tan nefret ederim. Onun Yerine GTI Halı Paspas getirttim Oemvag'dan. Tabi sadece paspas olmazdı, GTI vites topuzunu da getirttim. Elimin altında olan parçalar bir bir değişti. beni çileden çıkaran vites yollarına, Forge ShortShifter takviyesi yaptım ve sert,spor aynı zamanda daha seri viteslere sahip oldum.
Gaza yüklendiğimde 220-230'a bana mısın demeden ulaştığı için, hatta 240'lara bile ulaşabildiği için, 240 kadran itici geldi. İlk başlarda kadran devirdiğim için seviniyordum fakat kadranı istediğin an devirebilmek sinir bozucu bir durum. Onun yerine gidip R kadran taktım. 300 yazsın şeklimiz olsun hesabı
Performans anlamında da ITG Maxogen Hava Filtresi taktım, araba canlıydı daha da bi canlandı. Bu kadar hikayeden sonra fotoğraflara gönderiyorum sizi
Resimlerde ayna kapaklarım yokBikaç işlem yapılıyor kendilerinde
Yapılanlar :
Forge ShortShifter
ITG Maxogen Air Filter
Rline Speedometer
GTI Vites Topuzu
GTI Halı Paspas
KSport Street Coilover
Ledsiz Bi-xenon Far (AFS + Auto Leveling dahil)
O.Z Racing Superturismo LM 18" + Goodyear Asymmetric2
RSA Motorsports Yazılım
Golf R Intercooler (Yazın yetersiz gelirse yerine S3 gelicek)
Yapılacaklar :
GTI Ön Tampon
Rline Arka Tampon
Milltek Turbo-Back Resonated Egzoz
Ledli R20 Stop Takımı
Arka 3 Cam Filmi
GTI Spor Direksiyon (Kırmızı Dikişli)
Stagging'den diğer bir adıyla Needle Sweep'ten bir kare
Devam Edecek...
----- Superturismo + K-Sport Coilover -----
Golf Superturismo Photos by mrtsnr7 | Photobucket
---------- Performance ------------
16 Highline Jantı (205/55/R16 Primacy HP)
+57kg yolcu
link : https://www.youtube.com/watch?v=0AmqWNSJ9q4
18 O.Z. Superturismo LM (225/40/R18 Asymmetric2)
- Sadece sürücü
link : https://www.youtube.com/watch?v=kfq85u5o49o
Yazılım sonrası hızlanma :
2.videoda hava yağışlı rüzgar karşıdan esiyor. İlk videoyu hatırlamıyorum. Fırsat bulduğumda aynı yolun dönüş tarafında da hızlanmayı çekicem fakat o taraf benim çıktığım saatlerde hep dolu oluyorBöylece ortalama 100-200 süresini bulmuş olucam aracın.
Şimdilik stock halde durum bu. Görüntüde biraz daha iyileşmeye gittikten sonra motoru da kurcalicaz.
Top Speed :