maşallah video isteruk :D
Printable View
maşallah video isteruk :D
ankaradan bildigimiz sevdigimiz bir arabaydı hayırlı ugurlu olsun size.... Tampon , daha dogrusu araba cok emek verilen bir araba o yüzden bence ön tampon degişiklik açısından kalmalı....yalnız vites körügünü takın bence orası çirkin duruyor :D :D
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. çok ii bi 106 almışsınız
Maşallah hayırlı olsun.
Ön tampon çok sırıtmış gerçektende. Onunda dışında muazzam güzellikte maşallah.
İyi günlerde kullanmak nasip olsun, Maşallah
tubay abinin arabasıydı çok sık seslerini duyuyodum süper ötesi bi araç almışsınız o arabanın ön tamponu mecbur öyle olmak zorundaydı hiç bi şekilde cooler sığmıyodu rengini biz yaptık maşallah :D
Amin kardeşim cümlemize inşallah...Teşekkür ederim.
Teşekkürler..
Teşekkür ederim kardeşim.emrenınde dedıgı gıbı yapılırken oradaymış cooler sıgmadıgı ıcın boyle bırsey yapmıslar...yakından gayet hoş görünüyor fotolarda bende senınle aynı fıkırdeydım...
Amin çok teşekkürler...
Evet tubay'ın arabasıymış ankaradayken.Tampon meselesine bi açıklama getirmene sevindim kimse beğenmedi :) Teşekkür ederim kardeşim :)
masallah gardasım geldiğinde ben gereken yerlerini elliycem sen merak etme böyle bin sakin sakin :) Allah tekerine tas değdirmesin
th güzeldir :) tamponu çoğu kişi beğenmiyo ama farklı bi havası var benim hoşuma gidiyo :D
maşşallah
maşallah cok güzel :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...58140509_n.jpg
buda benden gelsin serhat :)
Allah kaza bela vermesin fakat tampon orjinal kalsa daha başka bakardı araç ama yinede herşeyiyle maşallah
Eğer normal bir 106 olsa ben de tampon sırıtmış derdim, fakat bu arabaya yakışmış, normal olmadığını anlatıyor resmen.:) Değiştirmeyin böyle kalsın. Kazasız, belasız.
sisleri gc8 sisleri aslında kristal olandan olacaktı ama o zaman bulamamıştık :) kazasız belasız kullanmanızı temenni ederim ciddi sakat yürüyen bi araba :D bence tampon değil şanzıman düşünün öncelikli olarak