kazasız belasız..
Printable View
kazasız belasız..
Maşallah..ne gider ya bu..
maşallah maşallahh turbo gtimı özledim bende şimdi bak :) kaç barda kaç hp?
Eyvallah kardeşim :)
Amin kardeşim cümlemize inşallah...evet banada başta hoş gelmedi ama alışınca ısındım başka duruyor sanki :)
:icon_tup: Aynen öyle düşünüyorum :) Amin cümlemiz için tşk edıyorum..
Çok teşekkürler :) Evet 1.5barda sakıncalıymıs sanuzuman kırma rıskı ıcın suan 15psı basıyor yalnıs hatırlamıyorsam 1kusur bara tekabul edıyor benden once be kırılmıs tekrar değiştirilerek toplanmıs basınc kısılmıs baskı degısmıs mete abının orda ıcım rahat o yonden bende uzmeden surerım araclarımı suanlık boyle durmasını dusunuyorum sız daha ıyı bılırsınız tabı.. :)
turbo güzeldir ya allah kaza bela vermesinn maşallahh
Maşallah kazasız belasız...
turbo 106 , maşallah kazasız belasız bence özel bir araç :)
Maşallah Tuğbay abinin eski araba,herşeyi tattı bu...gırtlak atmo,turbo. :D
Kazasız belasız.
Massallah tampon biraz alısılmısın dısında sadece kazasız belasız kullanın güç nedir şu an ?:)
Artık trafik polislerinden değilde belediyeden şikayet gelecek be abi.
Mal sarmaktan yürümüyor nerdeyse :) yolları hep kazımışsın... tekrardan maşallah abim.
Geçen akşam heycanını yaşadık :)
Ön tampon akraba evliliği sonucu olmuş sanırım,acil değişmesi gerek bence.
Maşallah.
serhat canavarın hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin :) Maşallahı var yol faresinin ;)
Amin kardeşim cümlemize kaza bela vermesın rabbım...Teşekkür ediyorum :)
Aynen tubay kardeşimizin eski aracı...Amin cümlemize :)
Teşekkürler tamponu yakından hiçte kötü değil alışılmısın dısında olmasını iyi yonde degerlendırıyorum :) suan 15psi da 1bar cıvarı sanırım.dyno olmadıgı ıcın buralarda güç olarak bişi net diyemıcem kardeşim
Sorma serhatım allaha sukur bı sıkıntı yasamadık sımdılık hıc ugrasamam :) saolsın kardeşim sen 1 2 gordun daha 270lerı yasatıcam sana bı aksam :)
Vallaha bilader ne sonuçu olduğunu sana burdan söylemiyim istersen! Uslubuna dikkat edersen sevinirim ;) Gereksiz yere canımız sıkılmasın ;)
Çok teşekkür ederim kardeşim cümlemize kaza bela göstermesin rabbim inşallah :)
Masallah..Video bekleriz ama:D Kazasız belasız..
aracı ilanda görmüştüm önceden yapılanların listesinden tut tamponuna genel kozmetiğine kadar çok beğendim farklı ve kalite kokan bir gti, yakından görmesem de eminim resimden daha farklı ve güzel duracağına maşallah..