serhat gerçekten güzel araç facedede gördüm resimlerini maşallahı var içi falanda pırıl pırıl kazasız belasız işallh
Printable View
serhat gerçekten güzel araç facedede gördüm resimlerini maşallahı var içi falanda pırıl pırıl kazasız belasız işallh
Maşallahı var ön tampon eski sahibinin eseri nasıl bi fantezi kurmuş o tamponu yaparken anlamadım ama sizin o tamponla gezmeyeceğinize eminim :D
Herkes gibi ön tampon diyeceğim :D Maşallah kazasız belasız :)
Bu tanpon olayına ne kadar takınıldı 106 tıların hepsi aynı zaten görüntü olarak farklılık katmak için yapıldı iyi yada kötü yorumlar yapılır ama tek bir yönden eleştrmk dogru deil serhat abi sen bozma böyle 10 duruyo .;)
Maşaallah kazasız belasız...
Maşallah hayırlısı olsun orjinal tampona geçilmeli
masallah serhat hayırlı olsun yine 106 ya döndün he :) Allah kaza bela vermesin gergin duruyor :))
sadece ön tampon değil vites de çok apachi olmuş. güle güle kullan
Patlamaya hazır bomba gibi mübarek . Maşallah kazasız belasız sürüşler kanka :)
Maşallah ön tampona herkez tepki göstermiş ama ben beğendim :D
Maşallah, güzel bir video bekliyoruz.
farklı olmak güzeldir tubay abi buna çok emek ve zaman harcadı tamponda bence güzel canlı görmenız lazım fotoda çirkin duruyo olabilir
Maşallahı var. :) ön tampon için bende kötü yorum vericem :icon13: orjinal tampona geçilmeli. birde o bagajdaki görünen şey nedir :soru:
maşallah serhat kazasız belasız
Amin kardeşim benim :) Olsun serhat'ım gazlarız sen boşa düşte bi :)
Teşekkürler..
Teşekkürler...
Teşekkür ederim kardeşim estafurullah kusurluk bişi yok bende fotolarını ılk gordugumde senınle aynı fıkırdeydım aracı yakından gordugumde hoşuma gitti tampon.orjınalin alt kısmıyla oynanmıs sıradan olmamıs en azından bakalım zamanla değişirim belki :)
Teşekkürler.
Teşekkür ederim kardeşim amin...
Teşekkür ederim evet zaman içinde sıkılırsam edicem..
Bende yakından gördükten sonra senınle aynı olan fıkrımı degıstırdım boyle olması sıradanlıktan cıkarmıs bence bakalım zamanla sıkılırsam değişebilirim..teşekkür ederim :)
Teşekkürler en kısa zamanda eklicem inş..
Amin cümlemize kardeşim :)
Amin cümlemize...teşekkürler.
Vallaha yapan boyle yapmıs bakalım biz değişirmiyiz :)
Teşekkürler....
Teşekkürler...
Amin cümlemiz inşallah tşkler..
Amin teşekkür ederim..Evet bende senınle aynı fıkırdeyım yakından hiçte fena değil sıradan değil en azından sisler ilgi çekiyor :)
Düşünmedim değil ilk aldığımda ama ısındım gibi sert duruyor yakından görsenız fıkrınız değişir diye dusunuyorum :) Teşekkürler...
Amin inşallah teşekkür ederim :)
Serhat'ım kardeşim ...
Yeni aracın hayırlı olsun , güzel günlerde kazasız belasız binersin inş :)
çok yakışıklı olmuş , diğer 106lardan önden daha agresif oluşu bazı şeyleri belli ediyor :)
sevgiler.
Eyvallah yasinim inşallah amin. beğendiğine sevindim bayramdan sonra ordayım inşallah görüşelim.. :)
:) herkez aynı düşüncede bende başta boyle dusunuyordum yalnız canlı gördüğümde hıcte fena değil.ama bakalım bıtanede orjınal yaparız değişir değişir kullanırız :)
:) kimseye beğendiremedik tamponu olsun :) amin cümlemiz inşallah. tşk.
:icon_tup: dursun eserse değişiriz.
Teşekkürler..Amin.
Teşekkürler..Tek eksik o olsun :)
Tayfunum allah razı olsun kardeşim inşallah :) Yaptık bi fransız öpücüğü daha :)
Vallaha bizde apachi olsun diye yaptık turbosu flnda çok apachidir yapan kızıldereliydi ztn.
Eyvallahh :) amin cümlemiz kazasız belasız inşallah :)
:icon_tup: bende beğeniyorum Teşekkürler..
Teşekkürler..en kısa zamanda ;)
:icon_tup: tamamen katılıyorum kardeşim.
Teşekkürler...Tampon çok olumsuz yorum aldı bi orjınal tampon yapayımda dursun kosede :) Aem yakıt tankıymış geniş bilgiye sahip degilim bende yalnız aracın fakire düşememsi yakıt basıncının gazlarken hep fazla olmasına yarıyor dıye bılıyorum.yalnısım varsa bılen duzeltsın...
Eyvallah kardeşim amin...