serhat gerçekten güzel araç facedede gördüm resimlerini maşallahı var içi falanda pırıl pırıl kazasız belasız işallh
serhat gerçekten güzel araç facedede gördüm resimlerini maşallahı var içi falanda pırıl pırıl kazasız belasız işallh
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Maşallahı var ön tampon eski sahibinin eseri nasıl bi fantezi kurmuş o tamponu yaparken anlamadım ama sizin o tamponla gezmeyeceğinize eminim![]()
Bu tanpon olayına ne kadar takınıldı 106 tıların hepsi aynı zaten görüntü olarak farklılık katmak için yapıldı iyi yada kötü yorumlar yapılır ama tek bir yönden eleştrmk dogru deil serhat abi sen bozma böyle 10 duruyo .![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Patlamaya hazır bomba gibi mübarek . Maşallah kazasız belasız sürüşler kanka![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
farklı olmak güzeldir tubay abi buna çok emek ve zaman harcadı tamponda bence güzel canlı görmenız lazım fotoda çirkin duruyo olabilir
Maşallahı var.ön tampon için bende kötü yorum vericem
orjinal tampona geçilmeli. birde o bagajdaki görünen şey nedir
![]()
maşallah serhat kazasız belasız
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Amin kardeşim benimOlsun serhat'ım gazlarız sen boşa düşte bi
Teşekkürler..
Teşekkürler...
Teşekkür ederim kardeşim estafurullah kusurluk bişi yok bende fotolarını ılk gordugumde senınle aynı fıkırdeydım aracı yakından gordugumde hoşuma gitti tampon.orjınalin alt kısmıyla oynanmıs sıradan olmamıs en azından bakalım zamanla değişirim belki
Teşekkürler.
Teşekkür ederim kardeşim amin...
Teşekkür ederim evet zaman içinde sıkılırsam edicem..
Bende yakından gördükten sonra senınle aynı olan fıkrımı degıstırdım boyle olması sıradanlıktan cıkarmıs bence bakalım zamanla sıkılırsam değişebilirim..teşekkür ederim
Teşekkürler en kısa zamanda eklicem inş..
Amin cümlemize kardeşim
Amin cümlemize...teşekkürler.
Vallaha yapan boyle yapmıs bakalım biz değişirmiyiz![]()
Teşekkürler....
Teşekkürler...
Amin cümlemiz inşallah tşkler..
Amin teşekkür ederim..Evet bende senınle aynı fıkırdeyım yakından hiçte fena değil sıradan değil en azından sisler ilgi çekiyor
Düşünmedim değil ilk aldığımda ama ısındım gibi sert duruyor yakından görsenız fıkrınız değişir diye dusunuyorumTeşekkürler...
Amin inşallah teşekkür ederim![]()
Eyvallah yasinim inşallah amin. beğendiğine sevindim bayramdan sonra ordayım inşallah görüşelim..
herkez aynı düşüncede bende başta boyle dusunuyordum yalnız canlı gördüğümde hıcte fena değil.ama bakalım bıtanede orjınal yaparız değişir değişir kullanırız
![]()
kimseye beğendiremedik tamponu olsun
amin cümlemiz inşallah. tşk.
dursun eserse değişiriz.
Teşekkürler..Amin.
Teşekkürler..Tek eksik o olsun
Tayfunum allah razı olsun kardeşim inşallahYaptık bi fransız öpücüğü daha
Vallaha bizde apachi olsun diye yaptık turbosu flnda çok apachidir yapan kızıldereliydi ztn.
Eyvallahhamin cümlemiz kazasız belasız inşallah
![]()
bende beğeniyorum Teşekkürler..
Teşekkürler..en kısa zamanda
tamamen katılıyorum kardeşim.
Teşekkürler...Tampon çok olumsuz yorum aldı bi orjınal tampon yapayımda dursun kosedeAem yakıt tankıymış geniş bilgiye sahip degilim bende yalnız aracın fakire düşememsi yakıt basıncının gazlarken hep fazla olmasına yarıyor dıye bılıyorum.yalnısım varsa bılen duzeltsın...
Eyvallah kardeşim amin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)