r32 çok yakışmış ve çok canlı duruyor rengi Maşallah
insan forumda 1.8t konusu görünce heleki gti sa daha çok hoşuna gidiyo
maaşallah allah kaza bela uğursuzluk göstermesin.
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
özgürüm maşşallah kardeşim. herzamanki gibi pırıl pırıl bakıorsun aracına![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Önceki sahibi bu halini görse ne yapar acaba. Tamponlar çok yakışmış farlarda öyle.. Kazasız belasız gazlamalar..
Hay masallah cok ıyı hemşerim
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Kazasız cezasız güle güle kullanın.Gerçekten çok temizmiş maşAllah.
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Çok beğendim araç kaç bg peki ?
Tesekkurler; aracta stage1 yazilim, aem cai ve turbo back 60mm duz boru ile spor son susturu var. Son halinin dyno verisi yok ama tahmini olarak 180nin ustu diyebiliriz. Yas ve km dolayisiyla yazilimi cok hard yapilmadi, orjinal turboyu saglikli halde kullanabilmek icin, kismet olursa ilerleyen zamanlarda cok abartmadan k04 kite gecmeyi planliyorum.
K04 le cok neşeli olur. Maşallah arac cok güzel. Kaç km de araç ve orjinali 150lik mi aracın.
1.6tdi.
Ecutech.
Sagolun. Orjinali150hp. Araci aldigimda 110k kmdeydi suan125k oldu. Sadece hsonlari biniliyor. 2. Sahibi sayilirim, aldigim kisi ilk sahibi olan yakin bi arkadasindan almis, 3000km civari kullanmis 1 sene sonrada ven aldim. O da 5kasa gti aldi. Simdiye kadar kapali garajda muhafaza edilmis bende bu gelenegi bozmadim
Maşallah kazasız belasız...
Özgür gördüğüm en iyi GTI'lardan.
Birde multimedya ve bagajıda görsekHayranım senin araçtaki PC ve bagaj sistemine
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)